Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Εκεί χρειάζεται διόρθωση…!

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες η αποστολή του ΟΦΗ, ύστερα από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έλαβε χώρα στην Ολλανδία. Πλέον οι Κρητικοί μετρούν τα συν και τα πλην τους.

Εκεί χρειάζεται διόρθωση…
Στην Κρήτη έφτασαν χθες το βράδυ οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ.

ΟΙ Ηρακλειώτες ήταν κουρασμένοι, όμως έβλεπαν με καλό μάτι τα όσα πέτυχαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία.

Το πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι ότι το ρόστερ της ομάδας είναι πιο ποιοτικό σε σχέση με την περσινή σεζόν και ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει τον ευχάριστο… πονοκέφαλο για την ενδεκάδα που θα παρατάσσει.

Εκτός από τα θετικά, υπήρξαν και κάποια πράγματα που προβλημάτισαν. Η παρουσία του Φραγκουλάκη σε ρόλο πίσω από τον φουνταριστό Παπάζογλου ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο έμπειρος παίκτης είναι αριστερός χαφ, δίχως χαρακτηριστικά «δεκαριού». Επίσης, η παραγωγή τερμάτων στα φιλικά δεν ήταν αντίστοιχη των φάσεων που δημιούργησε ο ΟΦΗ.

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής «έκοψε» τον Καμερουνέζος Ικενγκ που δοκιμάστηκε στην Ολλανδία «Καλός παίκτης, αλλά έχουμε ποδοσφαιριστές με το ίδιο στυλ», δήλωσε χθες το βράδυ ο τεχνικός του ΟΦΗ, αιτιολογώντας την απόφασή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: