Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ζήνδρος στο Metropolis: «Έχει κάνει υπέρβαση η διοίκηση Ηλιάδη»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος.
Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Πρέπει η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη από την περσινή. Ξέρουμε πως είναι ο σύλλογος και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για αυτό και στόχος είναι απλά να υπάρχει μια ομάδα ανταγωνιστική και αυτό θα μας ευχαριστήσει, και βεβαίως μια καλύτερη πορεία από πέρσι».

Για το μεγάλο φιλικό κόντρα στη Ρόμα: «Σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στη Ρόμα, μια πιο έτοιμη ομάδα με διεθνώς αναγνωρισμένους παίκτες, ειδικά στα πρώτα 60-65 λεπτά. Δώσαμε κάποια καλά δείγματα γραφής και ο Χατζηνικολάου απέδειξε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και σε βάθος. Δεν πρέπει να είμαστε απαιτητικοί τη δεδομένη στιγμή, αφού απομένουν τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και υπάρχει χρόνος».

Για τη μαζική παρουσία του κόσμου στο ματς με τη Ρόμα: «Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα, την βοηθάει και φαίνεται και από τα διαρκείας παρά την οικονομική δυσπραγία της εποχής. Ο κόσμος δείχνει ότι είναι διψασμένος να δει έναν Άρη καλύτερο, ανταγωνιστικότερο και πάνω από όλα να παλεύει όλα τα παιχνίδια».

Για τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της διοίκησης: «Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση. Δεν περίμενα να γίνουν τόσες κινήσεις και τόσο σύντομα γιατί υπάρχει και το άρθρο 99. Κάνει μεγάλες προσπάθειες και σε μεγάλο βαθμό ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του κόσμου ίσως με κάποιο μεγαλύτερο κόστος από αυτό που θα περίμενε κανείς. Το άρθρο 99 είναι η τελευταία ευκαιρία του Άρη. Αν δεν μπούμε σε έναν προγραμματισμό ,όπως νομίζω ότι επιδιώκει η διοίκηση δεν θα έχουμε μέλλον. Αυτό που έκανε η διοίκηση τόσο σε μεταγραφικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο είναι υπέρβαση. Αξιέπαινο είναι και το άνοιγμα στους βετεράνους και η παρουσία του Δράμπη είναι κάτι που ξαφνιάζει ευχάριστα αφού οι μέχρι τώρα διοικήσεις δεν μας είχαν συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.

Είχε υποτιμηθεί ο ρόλος των βετεράνων σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στο εξωτερικό που είναι στην πρώτη γραμμή. Νομίζω ότι αυτή η διοίκηση δείχνει κάτι νέο, αφού εκτός των άλλων είδα και πολλούς παλιούς ποδοσφαιριστές μετά από πολύ καιρό στο γήπεδο κάτι που είναι πολύ ευχάριστο». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: