Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πόσα δίνει για τη... χαφάρα ο Ολυμπιακός;

Τι γίνεται στο Λιμάνι με τον μέσο που ψάχνουν οι Πειραιωτές; Ποιες οι εξελίξεις με τον Σισοκό και τι περιμένουν οι «ερυθρόλευκοι»; Οι απαντήσεις με ένα κλικ!Μετά το μεταγραφικό... βομβαρδισμό των προηγούμενων ημερών, στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην αναζήτηση του αμυντικού χαφ που θα έρθει και θα κάνει την διαφορά.

Βέβαια, όπως έμαθε η στήλη «sportdog penalty», η μεταγραφή του «κόφτη» θα... τραβήξει μέσα στον Αύγουστο, καθώς στο Λιμάνι δεν βιάζονται ιδιαίτερα. Άλλωστε, ξέρουν καλά πως στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου προκύπτουν και πολλά... τυχερά, δηλαδή μεγάλα ονόματα σε εξαιρετική τιμή.

Για αυτό και δεν «ψήνονται» πλέον πολύ με την περίπτωση του Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμαίν, η υποψηφιότητα του οποίου έχει πέσει αρκετά. Στον Ολυμπιακό ψάχνουν κάποιον νεότερο, για τον οποίο έχουν προγραμματίσει ένα συγκεκριμένο ποσό.

Στο Λιμάνι δεν πρόκειται για την συγκεκριμένη μεταγραφή να δώσουν περισσότερα από όσα πλήρωσαν για τον Σαβιόλα. Με τίποτα δηλαδή τα 2 εκατομμύρια που θέλει ο Σισοκό...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: