Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τρεις Σαβιόλα θέλει ο Ολυμπιακός!!

Ο Γιώργος Μύρτσος βλέπει κενά στους Πειραιώτες και προτείνει μεταγραφές. «Με Φέισα θα γίνει Τιτανικός στην Ευρώπη» και «Ποιος Μασάντο; Ο Τάτος»! Mε τον Φέισα και τον Μασάντο αμυντικό χαφ δεν πας πουθενά! Ο Σιόβας δεν κάνει για σέντερ μπακ γιατί είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση και έχουμε κάνει παικταρά τον Μανωλά επειδή έχει το όνομα. Δεν γίνεται δουλειά έτσι γιατί Μανωλάς είναι ένας, ο Στέλιος και όχι αυτός από τον Θρασύβουλο.
Όπως υπάρχει στο τραγούδι ένα star system που βγάζει τραγουδιστές χωρίς να έχουν φωνή, αυτό γίνεται και στο ποδόσφαιρο με δημοσιογράφους-μάνατζερ που προσπαθούν να βγάλουν έναν παίκτη παικταρά. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει κάτι στην Ευρώπη με τον Φέισα, τον Μασάντο και τους άλλους.
Ο Μαρινάκης πήρε τον Σαβιόλα και έκανε μεγάλη κίνηση, αλλά θα έπρεπε να πάρει άλλους δύο. Τα έχει τα λεφτά και θα μπορούσε να τα δώσει. Θες ένα «Σαβιόλα» για κάθε γραμμή. Όπως ήταν ο άρχοντας Μέλμπεργκ στην άμυνα, ήθελες έναν τέτοιο στόπερ τώρα. Έναν Ιμπαγάσα για το κέντρο στα 30 του και τον Σαβιόλα μπροστά! Έτσι θα έφτιαχνες ομαδάρα, που θα είχε προσωπικότητα και θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη.
Για να κλείσω με αυτό το θέμα και να το τονίσω για άλλη μία φορά, με τον Φέισα δεν πας πουθενά! Δεν ξέρω ποιον έχει μάνατζερ, αλλά έχει κάνει μεγάλη δουλειά που κατάφερε να τον δώσει στον Ολυμπιακό. Είναι σαν να πουλάς κατεψυγμένο βοδινό κρέας του 40΄ από την Αργεντινή για μοσχαράκι γάλακτος!
Ο... τζουντόκα και η γκόμενα που δεν βλέπετε!
Ο προγραμματισμός στον Ολυμπιακό είναι για γέλια. Αυτός που τον κάνει δεν είδε από πέρσι ότι δεν έχει τερματοφύλακα; Πήραν αυτόν τον τζουντόκα τον Ρομπέρτο. Δεν τον ξέρουμε, αλλά το σίγουρο είναι ότι μ΄ αυτόν μπορεί να φας γκολ όμως ξύλο δεν τρως με τίποτα.
Είδαμε τα βιντεάκια από αυτούς τους καινούργιους και τους βγάλαμε παικταράδες. Έτσι γίνεται πάντα. Προφανώς στα βίντεο θα έχει τις καλές τους στιγμές και όχι την πραγματική τους είκονα. Είναι όπως όταν βγαίνεις για πρώτη φορά ραντεβού με μια γκόμενα, αυτή θα σου έρθει στολισμένη σαν λατέρνα και αν ξυπνήσεις το πρωί μαζί της θα θες να τρέξεις μακρία...
Τέλος πάντως, τα φιλικά είναι για να βγάζουν τα συμπεράσματά τους οι προπονητές και να διορθώνουν τα λάθη. Και να κέρδιζε 4-1 την Χοφενχάιμ ο Ολυμπιακός δεν θα άλλαζε κάτι, γιατί ο Μίτσελ θα έπρεπε και τότε να εντοπίσει τις αδυναμίες.
Στην Ελλάδα δεν θα έχει πρόβλημα, στην Ευρώπη όμως θα είναι Τιτανικός!
Όπως και να έχει αυτός ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, αλλά οι κινήσεις που έχει κάνει δεν είναι σωστές. Πήρε παίκτες απλά για να τους πάρει και μετά να τους αφήσει δανεικούς. Όπως θα γίνει με τον Ντε Βινσέντι και τον Ολαϊτάν. Αφού δεν τους χρειαζόσουν, γιατί τους πήρες;
Αυτή είναι τακτική νεοπλουτισμού και όποιος έχει κάνει αυτό το προγραμματισμό έχει βαθιά μεσάνυχτα. Θα τους πάρω εγώ για να μη τους πάρει άλλος. Δεν χτίζονται όμως έτσι οι ομάδες. Ας έδινε βάση στα δικά του παιδιά όπως ο Φετφατζίδης, ο Μήτρογλου και ο Λυκογιάννης. Μαζί με αυτά τα παιδιά και έμπειρους παίκτες όπως ο Σαβιόλα να έχτιζε μία δυνατή ομάδα.
Εγώ θα περιμένω να ενσωματωθεί ο Σαβιόλα και οι άλλοι παίκτες, ωστόσο πιστεύω ότι με την τακτική του Μίτσελ και τους παίκτες που δεν έχει η ομάδα ο Ολυμπιακός θα είναι Τιτανικός στην Ευρώπη. Εκτός και αν αλλάξει στην πορεία κάποια πράγματα.
Δεν τους έκανε ο Τάτος; Μονόδρομος για τον Άρη!
Ο Τάτος είναι καλός παίκτης, έχει την... περιστεριώτικη μαγκιά αλλά πιστεύω ότι ξενέρωσε. Δεν πήρε τις ευκαιρίες του στον Ολυμπιακό και αν κάτσεις να τον ρωτήσεις για τον Μασάντο θα σου πει «εγώ είμαι καλύτερος, είστε μ@λάκες που με αφήσατε». Για τον Άρη πάντως αυτός ήταν μονόδρομος. Τόσα χρέη που έχει δεν μπορούσε να κάνει και αλλιώς.
Είδε ότι ο Ολυμπιακός έχει παίκτες να δώσει και σου λέει: ας είμαι και εγώ από κοντά για να συντηρηθώ. Κάτι σαν ενεχυροδανειστήριο βλέπουν στον Άρη τον Ολυμπιακό. Δηλαδή θα σου δώσω όποτε θες τους Διούδηδες και όποιον άλλον καλό έχω, αλλά βοήθησέ με τώρα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: