Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πάει για… εξορκισμό η Γιουβέντους!!

Πέρυσι αποδείχθηκε ο «κακός της δαίμονας» (όταν τη νίκησε δυο φορές). Και φέτος η Γιουβέντους θα προσπαθήσει από νωρίς να… ξορκίσει τη Σαμπντόρια, πηγαίνοντας στην έδρα της στην πρεμιέρα της Serie A.

Πάει για… εξορκισμό η Γιουβέντους
Το ντέρμπι το απέφυγε. Αν σκεφτεί όμως τι έπαθε πέρυσι από τη Σαμπντόρια, η Γιουβέντους μάλλον θα προτιμούσε να ξεκινήσει από αλλού (και όχι από «Λουίτζι Φεράρις») την επόμενη Serie A.

Όπως προέκυψε λοιπόν από την κλήρωση, η «Γηραιά Κυρία» θα κάνει πρεμιέρα στην έδρα της μόνης ομάδας που τη νίκησε πέρυσι δυο φορές. Αντίθετα, πιο… φιλική αποδείχθηκε η κληρωτίδα για τη Μίλαν, που θα ξεκινήσει στην έδρα της νεοφώτιστης Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα.

Την ώρα, δε, που οι Χριστοδουλόπουλος και Κονέ θ’ αρχίζουν επίσης από τα… βαθιά (η Μπολόνια θ’ αγωνιστεί στο «Σαν Πάολο» με την ισχυρή Νάπολι), η Ίντερ θα έχει πιο βατό ξεκίνημα, υποδεχόμενη τη Τζένοα.

Όσο για τα ντέρμπι, δεν θ’ αργήσουν καθόλου να ξεκινήσουν, αφού την 3η αγωνιστική θα γίνει το Ίντερ-Γιουβέντους, την 4η το Ρόμα-Λάτσιο και την 7η το Γιουβέντους-Μίλαν.


Αναλυτικά η πρεμιέρα της Serie A (24-25/8)

Κάλιαρι-Αταλάντα
Φιορεντίνα-Κατάνια
Βερόνα-Μίλαν
Ίντερ-Τζένοα
Λάτσιο-Ουντινέζε
Λιβόρνο-Ρόμα
Νάπολι-Μπολόνια
Πάρμα-Κιέβο
Σαμπντόρια-Γιουβέντους
Τορίνο-Σασουόλο Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: