Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τι ζητάει η Τότεναμ για Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Τότεναμ στην Αγγλία, στην οποία βρίσκεται ο Ντάνιελ Λίβι από την Κυριακή.

Τι ζητάει η Τότεναμ για Μπέιλ
Ο πρόεδρος της Τότεναμ απέρριψε χθες την πρόταση ύψους 85 εκ. λιρών της Ρεάλ για την απόκτηση του Ουαλού αλλά δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα, ζητώντας συγκεκριμένα πράγματα στην...αντι-πρότασή του.

Ο Λίβι, ο οποίος έχει λάβει το μήνυμα πλέον από τον Μπέιλ, δεν θέλει να σταθεί εμπόδιο στην καριέρα του παίκτη αλλά κοιτάζει να αποκομίσει η ομάδα ότι καλύτερο από αυτό το deal, το οποίο λογικά θα μετατρέψει τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, στον ακριβότερο παίκτη του κόσμου.

Ζητάει λοιπόν από τη Ρεάλ, όλο το ποσό μπροστά καθώς και έναν ποδοσφαιριστή ως έμψυχο αντάλλαγμα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία προκειμένου να καλυφθεί άμεσα το κενό του Μπέιλ.

Η Ρεάλ αναμένεται να επανέλθει μέσα στην εβδομάδα αφού όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος, ο Μπέιλ ζήτησε από τον Λίβι να τελειώσει το θέμα άμεσα προκειμένου να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: