Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«Θα σκοράρει ο Αθανασιάδης»

Στον Arena fm 89,4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Μαλιούφας ο οποίος αναφέρθηκε στην σημερινή σημαντική αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Μέταλιστ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αρχικά, είπε: «Θα είναι κρύο παιχνίδι χωρίς τον κόσμο στο γήπεδο. Εγώ θα έλεγα για να το ξεπεράσει κάποιος παίκτης αυτός, πως έπρεπε να γίνουν 3-4 προπονήσεις χωρίς κόσμο ώστε να συνηθίσουν οι παίκτες. Έχει ένα πλεονέκτημα η Μέταλιστ, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο. Έχει πλεονέκτημα που έχει κάποια επίσημα παιχνίδια στα πόδια της, μεσοεπιθετικά είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, εκεί να δούμε πως θα αντιδράσει ο ΠΑΟΚ και να δούμε και η δικιά μας επίθεση πως θα τα πάει στην κόντρα επίθεση , στην όχι και τόσο καλή άμυνα της Μέταλιστ».
Στην συνέχεια, ανέφερε: «Θέλουν να γίνουν μια δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να προχωρήσουνε στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μένα, ξεκίνησα καλά στο πρωτάθλημα, αλλά άλλο Τσάμπιονς Λιγκ και άλλο το Ουκρανικό πρωτάθλημα».
Για τους Σαββίδη – Στέφενς, είπε:
«Ο ΠΑΟΚ έχει γυρίσει σελίδα με Σαββίδη, κανείς δεν μιλάει για το οικονομικό, ούτε κιχ ακούγεται για το οικονομικό, η γκρίνια που υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια έχει σταματήσει, υπάρχει μια υγεία. Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας πολύ καλός προπονητής στην ομάδα, πάρα πολύ σοβαρός και η πειθαρχία για μένα είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα. Ποντάρω πολλά στον Στέφενς».
Για τον σημερινό αγώνα, είπε: «Να μην φάμε γκολ, έστω να κερδίσουμε με 1-0 γιατί ξέρεις ότι άμα φας τέρμα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες είναι πλήγμα, αν έχουμε την ρέντα όπως με την Νις και τον Αθανασιάδη σε καλή μέρα θα είμαστε εντάξει. Ότι και να πούμε εμείς, όλα είναι μέσα στο γήπεδο».
Για τον Αθανασιάδη: «Βρέθηκε σε καλή μέρα στον αγώνα με την Νις, βέβαια η Μέταλιστ δεν είναι Νις να μην μπερδευόμαστε. Επειδή τον έχω ζήσει το λέω και το ξαναλέω, δεν είναι ο παίκτης που θα βγει έξω από την περιοχή να τριπλάρει και να κάνει, θα βγει βέβαια να παίξει κορυφή να δώσει το στήριγμα, αλλά αν δημιουργηθούν φάσεις στην περιοχή είδαμε τι τελειώματα έκανε στον αγώνα με τη Νις, μεγάλος σεντερ φορ και τα δυο του κοντρόλ ήταν αρκετά καλά, αν ήταν ξένος ποδοσφαιριστής ακόμα θα τα λέγαμε σήμερα. Πιστεύω είναι «killer», το παιδί το έχει, αν γίνουν φάσεις στη μικρή περιοχή θα σκοράρει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: