Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τριάρα η Νάπολι!! (vid)

Οι Παρτενοπέι επικράτησαν 3-1 της Γαλατασαράι με τον Ζούνιγκα να αποδοκιμάζεται και να σκοράρει.
Ο Κολομβιανός αμυντικός που έχει ακουστεί έντονα για την Γιουβέντους άκουσε τα χειρότερα κατά την είσοδό του στο τερέν, όμως σκόραρε, σε έναν αγώνα που οι Ιταλοί επικράτησαν των Τούρκων χάρη και σε γκολ των Πάντεφ και Ινσίνιε με πέναλτι.
Αρχικά ήταν προγραμματισμένη φιέστα στο «Σαν Πάολο» με τσιρλίντερς, πυροτεχνήματα και χορευτικά, όμως όλα ακυρώθηκαν μετά την τραγωδία στην Νότιο Ιταλία με την πτώση λεωφορείου από οδογέφυρα 30 μέτρων που είχε απολογισμό 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Γκονσάλο Ιγουαϊν και Πέπε Ρέινα παρουσιάστηκαν στους τιφόζι των Βεζουβιάνι, όμως δεν πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους. Ο Ράφα Μπενίτεθ άλλαζε συνέχεια πλευρές στους Καγιεχόν και Ινσίνιε και στη συνέχεια ο Χάμσικ έχασε μεγάλη ευκαιρία μετά από ωραίο γύρισμα του Ισπανού εξτρέμ από δεξιά. Η Γαλατά απείλησε με τον Σνάιντερ, ενώ ο Τζεμαϊλί είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη και το 58' οι Τούρκοι ισοφάρισαν με ωραία κίνηση και σουτ του Αμραμπάτ μέσα από την περιοχή (1-1), ο Φεντερίκο Φερνάντες έχασε ευκαιρία με κοντινή κεφαλιά, όμως το ματς άναψε όταν πέρασε αλλαγή στο ματς ο Ζούνιγκα.
 

Το γεγονός ότι ο Κολομβιανός δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο και φλερτάρει με την Γιουβέντους έχει εξοργίσει τους τιφόζι που τον αποδοκίμασαν, όμως ήταν οι ίδιοι που στο 81' τον χειροκρότησαν όταν μετά από ασίστ του Ινσίνιε πέρασε τον Μουσλέρα και σκόραρε στην κενή εστία (2-1).

Το τελικό 3-1 έγινε στο 92' με πέναλτι του Ινσίνιε με (ανύπαρκτο) πέναλτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό και την αποβολή του Μουσλέρα, σε ένα σκηνικό-παρωδία μέχρι να βρεθεί το ποιος θα κάτσει στο τέρμα για την εκτέλεση...
Νάπολι (Ράφα Μπενίτεθ): Ράφαελ, Μέστο, Καναβάρο (46' Φερνάντες), Μπρίτος, Αρμέρο (46' Ντοσένα), Τζεμαϊλί (75' Ραντόσεβιτς), Μπεχράμι (46' Ινλέρ), Ινσίνιε, Χάμσικ (56' Μέρτενς), Καγιεχόν (67' Ζούνιγκα), Πάντεφ (63' Καλαϊό).
Γαλατασαράι (Φατίχ Τερίμ): Μουσλέρα, Εμπουε (46' Σαρίογλου), Σετζού, Ινάν, Ριέρα, Αλτιντοπ (76' Καζίμ), Φελίπε Μέλο (46' Μπαϊτάρ), Νουνκέου, Σνάιντερ (68' Μπουλούτ), Ντρογκμπά (68' Ελμάντερ), Γιλμάζ (46' Αμραμπάτ).



Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: