Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ντεμπουτάρει ο Νεϊμάρ!!

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το φιλικό της Τετάρτης με την Λέγκια Γκντανσκ συμπεριλήφθη ο Νεϊμάρ κι αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τους «μπλαουγκράνα».

Ντεμπουτάρει ο Νεϊμάρ
Βρίσκεται στην αποστολή και θα κάνει και ντεμπούτο! Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Λέγκια Γκντάνσκ σε φιλικό αγώνα την Τετάρτη και ο Νεϊμάρ είναι ανάμεσα στους «εκλεκτούς». Λογικά δεν θα ξεκινήσει ως βασικός, αλλά θεωρείται πολύ πιθανό να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Οι Καταλανοί ταξίδεψαν στην Πολωνία χωρίς τους διεθνείς Ισπανούς που συμμετείχαν στο Confederations Cup, ενώ και ο νέος προπονητής της ομάδας, Χεράρδο Μαρτίνο θα παραμείνει στην Βαρκελώνη.

Αυτό είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό της Μπάρτσα, μετά από τις αναμετρήσεις με Μπάγερν Μονάχου και Βαλερένγκα, όπου για ακόμη μία φορά θα έχει στην αποστολή πολλούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα.

Αναλυτικά: Πίντο, Όιερ, Μοντόγια, Μπαρτρά, Αντριάνο, Σονγκ, Σέρχι Ρομπέρτο, Ντος Σάντος, Μέσι, Τέγιο, Νεϊμάρ, Αλέξις Σάντσες, Σέρχι Γκόμες, Πλάνας, Ρομάν, Ντάνι Νιέτο, Μπανιάκ, Σαμπέρ, Λίε, Πάτριτς, Ντονγκού, Εσπινόζα, Κίκο Φεμένια.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: