Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Με πίστη και υπομονή!

Με ψυχραιμία και μένοντας πιστοί στο πλάνο που έχουν θεσπίσει για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζουν στον Παναθηναϊκό τις δυσκολίες και τα αρνητικά αποτελέσματα στα φιλικά.

Με πίστη και υπομονή
Οι δύο «τεσσάρες» από Ελαζίγκσπορ (4-4) και Βαλενσιέν (4-0) στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού, ταρακούνησαν καλά την ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου φροντίζει για το μέλλον των «πράσινων» και προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες – όποιες κι αν είναι αυτές – πρώτα των ανθρώπων του συλλόγου κι έπειτα των οπαδών.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να… μάχονται σε όλα τα μέτωπα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, έχει καθημερινή επαφή και συνεργασία με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου και τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, προκειμένου να λυθούν όλα τα θέματα και να στηρίξουν όλοι μαζί το πλάνο τους.

Από την «πράσινη» ΠΑΕ, μάλιστα, διέψευσαν τα περί σύσκεψης και εσπευσμένων κινήσεων, αφού υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον «Ολλανδό».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: