Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κλείνει ο «πράσινος» στόπερ!!

Μέχρι τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από τον Παναθηναϊκό. Μάχη για Πράνιτς, κρίνεται του Ντιαρά, φέρνει… παρέα ο Καρέλης.

Κλείνει ο «πράσινος» στόπερ
Οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού εντάθηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Πλέον, είναι πολύ πιθανό να έχει «κλείσει» ο στόπερ μέχρι τα μέσα της τρέχουσας εβδομάδας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό στα μετόπισθεν και να ενσωματωθεί στην ομάδα ο παίκτης που θέλει ο Γιάννης Αναστασίου και φυσικά, έχει μεγάλη ανάγκη η ομάδα.

Ο αμυντικός που θα φορέσει την πράσινη φανέλα, πάντως, δεν πρόκειται να έρθει από τη Σάντερλαντ. Όσα γράφτηκαν για τους Φιλ Μπάρντσλεϊ και Κάρλος Κουεγιάρ δεν ισχύουν, αν και ο τελευταίος όντως προτάθηκε στους «πράσινους», που όμως δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον 30χρονο Καναδό μπακ-χαφ, Ατίμπα Χάτσινσον, της Αντάλιασπορ.

«Μάχη» για Πράνιτς

Από την πρώτη στιγμή που το όνομα του Ντάνιελ Πράνιτς συνδέθηκε με το «τριφύλλι», ξεκίνησε μια μεγάλη «μάχη» για την απόκτησή του. Έχει βρεθεί σημείο επαφής ανάμεσα στην ομάδα και τον παίκτη, αλλά φαίνεται ότι η υπόθεσή του έχει ακόμα αρκετό δρόμο.

Ο ατζέντης του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, διαπραγματεύεται καθημερινά με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να μείνει ο πελάτης του ελεύθερος και ναι μεν υπάρχουν θετικές ενδείξεις , αλλά στον Παναθηναϊκό παραμένουν συγκρατημένοι και συνεχίζουν την προσπάθεια για να ντύσουν στα πράσινα τον 31χρονο Κροάτη χαφ.

Κρίνεται του Ντιαρά

Μια τελική κουβέντα με τον Μαχαμαντού Ντιαρά απομένει στην υπόθεση του έμπειρου μέσου που προσπαθεί να πάρει ο Παναθηναϊκός. Ο 32χρονος άσος έχει υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων, προσπαθεί να επανέλθει σε καλή κατάσταση και να βρεθεί σύντομα στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν τελικά θα πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα.

Καρέλης… κι άλλος ένας

Ο Νίκος Καρέλης θεωρείται παίκτης του Παναθηναϊκού – απομένει η επίσημη ανακοίνωση – και με την άφιξή του στην ομάδα, θα… φέρει και παρέα. Αυτό, γιατί όσο καιρό ασχολήθηκαν μαζί του οι «πράσινοι», φαίνεται πως εξέταζαν προσεκτικά και μια άλλη υπόθεση, που όμως, δεν έχει βγει στην επιφάνεια. Ούτε για τη θέση στην οποία θα παίζει, ούτε έχει αναφερθεί κάποιο όνομα.

Όσο για τον Καρέλη, έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες με το «τριφύλλι», που με τη σειρά του θα καταβάλει ένα μικρό ποσό στην Άμκαρ για να κάνει τον παίκτη δικό του. Μάλιστ, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη στο «Απήλιον» και να προπονηθεί με τους νέους του συμπαίκτες. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: