Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έπεσαν και οι υπογραφές!!

Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα πλέον ο Νίκος Τσουμάνης. «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε μια ιστορική ομάδα», δήλωσε ο νεαρός μπακ μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Έπεσαν και οι υπογραφές
Επικυρώθηκε η προφορική συμφωνία του Άρη με τον Νίκο Τσουμάνη.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Τσουμάνη. Ο 23χρονος αριστερός μπακ βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Νίκος Τσουμάνης γεννήθηκε στις 08/06/1990 στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, έχει ύψος 1,80 και βάρος 76 κιλά.

Την περασμένη σεζόν φορούσε την φανέλα της Κέρκυρας (20 συμμετοχές στη Superleague και 3 στο Κύπελλο), ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν η SKODA Ξάνθη (2010-1012).

«Θα βοηθήσω τον Άρη με όλες μου τις δυνάμεις»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Νίκος Τσουμάνης, ο οποίος χθες το απόγευμα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου και έκανε την πρώτη του προπόνηση, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον ΑΡΗ, μια μεγάλη και ιστορική ομάδα. Το να φοράς την φανέλα αυτής της ομάδας είναι ένα επιπλέον κίνητρο τόσο για μένα όσο βέβαια και για κάθε ποδοσφαιριστή.

Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλέψω σκληρά, προκειμένου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια: