Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Πάει… ρολόι η ΑΕΚ!!

Σε φουλ ρυθμούς -αν και με αναπόφευκτες απουσίες- συνεχίστηκε τη Δευτέρα η προετοιμασία της ΑΕΚ. Επιστρέφουν κανονικά από αύριο οι Ράμα, Παυλής, Ντούμπερετ και Κορδέρο.

Πάει… ρολόι η ΑΕΚ
Με απουσίες και μικρο-προβλήματα τραυματισμών, αλλά εκ νέου εντατικούς ρυθμούς συνέχισαν την προετοιμασία τους οι παίκτες της ΑΕΚ.

Οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις διπλές προπονήσεις, τρέχοντας αρκετά χιλιόμετρα στο Γκολφ της Γλυφάδας και δουλεύοντας ξανά στην τακτική στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Μια ενόχληση στο δεξιό γαστροκνήμιο ωστόσο δεν επέτρεψε στο Ρενάλντο Ράμα να ολοκληρώσει το πρωινό πρόγραμμα (κάτι που έγινε και με τον Μιχάλη Παυλή για λόγους ξεκούρασης) ενώ ατομικό ακολούθησαν το απόγευμα οι Κορδέρο, Ντούμπερετ και Ρομπέρτο Κατσικάς (που υποβλήθηκαν το πρωί σε εργομετρικές εξετάσεις).

Το πρόγραμμα στα Σπάτα δε (που περιελάμβανε εκ νέου ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας της μπάλας) δεν κατάφερε να το ολοκληρώσει ο Αργυρίου, που υπέστη μια ελαφρά κάκωση στην ποδοκνημική.

Όσο για τον Θωμά Ντάφλα σταμάτησε κι επισήμως να συμμετέχει στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μετά την απόφασή του ν’ αναχωρήσει για τη Νορβηγία και να δοκιμαστεί εκεί από τη Στρόμγκοντσετ.

Όλοι οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά σήμερα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τρίτη, όταν και το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκ νέου διπλές προπονήσεις (στις 07:30 στο Γκολφ και στις 18:30 στα Σπάτα).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: