Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Απόνιο!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ είναι ο Ισπανός μέσος Απόνιο της Σαραγόσα, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ενδιαφέρον ΠΑΟΚ για Απόνιο
Και ξαφνικά… Απόνιο. Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο εδώ και καιρό πως αναζητεί έναν μεσοεπιθετικό και σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον 29χρονο άσο της Σαραγόσα.

Ο Αντόνιο Γκαλδεάνο Μπενίτεθ, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, έχει συμβόλαιο ως το 2015 και τον διεκδικεί και η τουρκική Σίβασπορ.

«Η άλλη ομάδα που προσπαθεί να αποκτήσει τον Απόνιο είναι η Σαραγόσα και σχεδίαζε να κάνει πρόταση περίπου 1 εκατ. ευρώ για τον Ανδαλουσιανό μέσο. Στη Σαραγόσα ήλπιζαν σε κάτι τέτοιο, αλλά οι Έλληνες έχουν καθυστερήσει αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, ΠΑΟΚ και Σίβασπορ είναι οι πιο ξεκάθαρες επιλογές για τον Απόνιο, η αποχώρηση του οποίου από την ομάδα είναι αναγκαία λόγω του μεγάλου του συμβολαίου, που είναι κοντά στο 1 εκατ. ευρώ», αναφέρει η τοπική εφημερίδα της Σαραγόσα, «El Periodico de Aragon».

Ο Απόνιο έκανε μεγάλη καριέρα στη Μάλαγα από το 2007 και το 2012 μετακόμισε στη Σαραγόσα. Την περασμένη σεζόν είχε 35 εμφανίσεις και 9 γκολ (7 με πέναλτι) σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά μετρά 138 εμφανίσεις στην Primera Division έχοντας σκοράρει 28 φορές.

Σημειώνεται πως ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του άλλους τρεις Ισπανούς, τους Χακόπο, Ινίγο και Λούκας.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: