Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καραμάνος: «Κρατάμε το καλό ποδόσφαιρο»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, αλλά όχι και από το αποτέλεσμα, εμφανίστηκε ο Τάσος Καραμάνος, μετά το φιλικό με την Γουέστ Μπρομ.

Καραμάνος: «Κρατάμε το καλό ποδόσφαιρο»
Το καλό ποδόσφαιρο κρατάει ο Τάσος Καραμάνος, από την εμφάνιση που έκανε η ομάδα του με την Γουέστ Μπρομ. Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της Nova, μετά το φινάλε της φιλικής αναμέτρησης τονίζοντας επίσης πως ο ανταγωνισμός που υπάρχει στο ρόστερ, μόνο καλό κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν μία ξεχωριστή προετοιμασία. Τις προηγούμενες χρονιές είχαμε κάποια φιλικά αλλά όχι τόσο δυνατά όσο τα φετινά. Σταθήκαμε πολύ καλά και στα τρία ματς, υπήρχε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και αυτό βγήκε και στο γήπεδο και πιστεύω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αλλά ήμασταν και λίγο άτυχοι. Κρατάμε το καλό ποδόσφαιρο που παίξαμε και πλέον έχουμε μπροστά μας και κάποια άλλα φιλικά για την έναρξη των επίσημων παιχνιδιών.

Από τότε που ήρθε ο κ. Παράσχος έχουμε αλλάξει πρόσωπο. Αυτό το πάθος που έχουμε στις προπονήσεις το βγάζουμε και στο γήπεδο. Αφήνουμε τη περσινή σεζόν και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί στα παιχνίδια που θα χρειαζόμαστε βαθμούς.

Για μένα είναι χαρά που αγωνίζομαι εδώ και το ευχαριστιέμαι κάθε μέρα. Θέλω να βοηθάω τον Ατρόμητο και ξέρω ότι ο ανταγωνισμός είναι πολύ ψηλός. Ελπίζω να σκοράρω περισσότερα γκολ και όποτε μου ζητηθεί να βοηθήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: