Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«Χάνει» Σαρρή, βλέπει ξένο

Ναυάγησε για τον Άρη η περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Σαρρή, ο οποίος παραμένει στον Εργοτέλη. Αναζήτηση ξένου για τους «κίτρινους», που βλέπουν και… Σιώπη.

«Χάνει» Σαρρή, βλέπει ξένο
Ο Γιώργος Σαρρής δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, αφού οι διαπραγματεύσεις με τον Εργοτέλη δεν είχαν αίσιο τέλος και ο 24χρονος αμυντικός, που μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο, όλα δείχνουν πως θα μείνει στο Ηράκλειο.

Δεδομένου ότι πέραν των Πουλίδο και Κύργια δεν υπάρχουν πολλές σίγουρες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, δεν είναι καθόλου απίθανο η μεταγραφή Έλληνα άνω των 24 ετών ή ξένου που απομένει στους «κίτρινους» να… ξοδευτεί για τα μετόπισθεν.

Άλλωστε, από τη στιγμή που αποκτήθηκαν οι Τσουμάνης και Σικαλιάς καλύφθηκε η αριστερή πτέρυγα και απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης του Ολιβιέ Καπό καθώς πλέον υπάρχει ο Τάτος.

Όσον αφορά στην προσθήκη ενός δεξιού μπακ, ο Άρης «βλέπει» με ενδιαφέρον τον Μανώλη Σιώπη που δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και μπορεί να αποκτηθεί δανεικός.

Πρόβλημα με Αγκάνθο

Νέα άδεια δόθηκε στον Νταβίντ Αγάνθο για να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο 32χρονος επιθετικός βρίσκεται στη Μαδρίτη και από τη στιγμή που είναι τιμωρημένος για τις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε δεκτό το αίτημά του. nova-sport fm

Δεν υπάρχουν σχόλια: