Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Έτσι να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ!!

Αυτά πρέπει να κάνει ο «Δικέφαλος» για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στην άδεια Τούμπα. Γιατί δεν πρέπει να φοβάται τι Μέταλιστ και πού κινδυνεύει να την πατήσει; «Ντου στα Αποδυτήρια» για το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μέταλιστ, που ανοίγει την αυλαία των επίσημων αγώνων για τον δικέφαλο.
Η κλήρωση έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την Μέταλιστ. Από την αρχή λέγαμε ότι δεν ήταν και η πιο εύκολη αντίπαλος για τέτοια εποχή. Ο δικέφαλος, όμως, έχει ελπίδες πρόκρισης
Με μισό – μηδέν
Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίξει νοικοκυρεμένα και με δυνατή τακτική. Δεν χρειάζονται υπερβολές σ’ αυτόν τον αγώνα. Μετρημένα πράγματα. Μια νίκη ακόμα και με μισό – μηδέν θα είναι σημαντική και θα μεταφέρει το άγχος της ρεβάνς στην Μέταλιστ.
Άλλο με γεμάτη Τούμπα
Μεγάλο πλήγμα ότι δεν θα έχει τον κόσμο δίπλα του ο ΠΑΟΚ σ’ αυτό το παιχνίδι. Μια γεμάτη Τούμπα θα έδινε αέρα στον δικέφαλο. Τα λάθη πληρώνονται, όμως. Και όσα έγιναν την περασμένη σεζόν με την Ραπίντ φέρνουν τώρα τον δικέφαλο σε δύσκολη θέση.
Στα μάτια
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα πρέπει να κοιτάξει στα μάτια την Μέταλιστ και να προσέξει μην φάει γκολ. Ο Αθανασιάδης, άλλωστε, στην επίθεση μπορεί να κάνει την ζημιά αν ξεκινήσει από την αρχή ή αν μπει αλλαγή. Έχει «εύκολο» το γκολ ο Κλάους.
Να μην βιαστεί
Δεν χρειάζεται να βιαστεί σε κάτι ο ΠΑΟΚ. Ο χρόνος μπορεί να κυλήσει υπέρ του. Το ζήτημα είναι η Μέταλιστ να μην πάρει το πάνω χέρι. Και να βρεί αντιστάσεις που δεν τις περιμένει.
Αν κατέβει υπεροπτικά
Η Μέταλιστ είναι φανερό ότι έχει το τουπέ πως δεν χάνει το εισιτήριο για τον όμιλο από τα ματς που θα δώσει αυτό το διάστημα. Αν κατέβει υπεροπτικά, τότε ο ΠΑΟΚ πρέπει να το εκμεταλλευτεί.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: