Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κάτι… νέο για Κουίνσι!!

Η Κρίσταλ Πάλας τελικά δεν θα προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον Κουίνσι Οβούσου Αμπέγιε, αλλά στον Παναθηναϊκό περιμένουν κάτι νέο από την Αγγλία για τον Γκανέζο μέσο. Φεύγει ο Μαυρίας.

Κάτι… νέο για Κουίνσι
Ο Κουίνσι δοκιμάστηκε σε τρία διαφορετικά φιλικά από την Κρίσταλ Πάλας, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά όσο… απεγνωσμένος για μεταγραφές κι αν ήταν ο Ίαν Χόλογουεί, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου δεν θα προσφέρει συμβόλαιο στον παίκτη.

Αυτός, δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου και εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην Αγγλία με σκοπό να δοκιμαστεί από ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ.

Στους «αετούς» δεν… στέριωσε, αλλά στο «τριφύλλι» δεν απογοητεύονται αναφορικά με την υπόθεση της αποδέσμευσής του και περιμένουν κάτι καινούριο για τον Κουίνσι.

Αναχωρεί ο Μαυρίας

Τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά την αναχώρηση του Χάρη Μαυρία για την Αγγλία και την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τον Παναθηναϊκό στη Σάντερλαντ. Ο Έλληνας άσος θα αναχωρήσει την Πέμπτη (1/8) και θα βρεθεί στο Νησί μαζί με τον εκπρόσωπό του.

Θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, έχοντας ολοκληρώσει και το πρόγραμμα αποθεραπείας για το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε στους κοιλιακούς από την αρχή του καλοκαιριού και εν συνεχεία θα υπογράψει στις «μαυρόγατες».
Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία των «πράσινων» με τη Σάντερλαντ ανέρχεται 3+1 εκατ. ευρώ, με τους Άγγλους να δίνουν μπροστά το 1,5 εκατομμύριο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: