Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αιώνια κόντρα για το «ταλέντο»!

Ποιο μεγάλο ταλέντο, που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, κοιτάει και ο Ολυμπιακός; Η απάντηση στο θέμα για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών! Σε φουλ μεταγραφικούς ρυθμούς κινούνται στον Ολυμπιακό και άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις και ίσως ανακοινώσεις!
Όσον αφορά την λίστα με τους νεαρούς Έλληνες παίκτες, το πρώτο όνομα είναι ο Γιάννης Παπαπέτρου. Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν πάρα πολύ την υπόθεσή του, ωστόσο πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, καθώς υπάρχει στη μέση το Τέξας.
Αν πάντως ο Ολυμπιακός δεν αποκτήσει τον Παπαπέτρου, θα ψάξει για άλλους νεαρούς Έλληνες παίκτες και ήδη έχει έτοιμη την σχετική λίστα!
Όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο Ολυμπιακός κοιτάει δύο παίκτες από τον Άρη. Ο πρώτος είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης, που αρέσει πάρα πολύ και στον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος ο Αλέξανδρος Βενζέκοφ!
Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης του sportdog, αν στον Πειραιά δεν πάρουν τον Παπαπέτρου, μπορεί να πάρουν και τους δύο από τον Άρη και εν ανάγκη να τους αφήσουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Ωστόσο, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολη. Για τον Μποχωρίδη υπάρχει το γνωστό εδώ και καιρό «φλερτ» με τον Παναθηναϊκό, ενώ για τον Βενζέκοφ που έβγαλε... μάτια στο Ευρωπαϊκό U18 αλλά και στο Πανελλήνιο Εφήβων, υπάήρξαν πολλές προτάσεις από κολέγια και τελικά φαίνεται να επέλεξε το Xavier.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: