Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Γιώργος Μύρτσος -Θα έπαιζα καρφωτό "διπλό" σήμερα τον ΠΑΟΚ!

Ο Γιώργος Μύρτσος κάνει την πρόβλεψή του για το σημερινό ματς στη Τούμπα. Γιατί είναι μάγκας ο Στέφενς και πως ο Τζιμπούρ έχασε την λάμψη του; Απόλαυστε υπεύθυνα...
Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι από πολλές πλευρές και έχουμε εκπλήξεις στην 11αδα που δεν τις περίμενε κανείς. Αυτά μόνο ο Στέφενς μπορούσε να τα κάνει και εμένα μου αρέσουν οι μάγκες προπονητές, όπως είναι ο Ολλανδός.
Έχει τη μαγκιά να αφήσει έξω τον Σκόνδρα και να βάλει τον Κίτσιου επειδή αυτός είναι καλύτερος τη συγκεκριμένη στιγμή. Βέβαια ο Κάτσε που έμεινε εκτός είναι μεγάλο εργαλείο, αλλά ο Στέφενς ξέρει καλύτερα γιατί τον αφήνει εκτός αποστολής. Το ίδιο ισχύει και για τον Γκαρσία.

Το στοίχημα του Στέφενς και το... διπλό

Όπως και να έχει μακάρι να του βγει και να πάρει ο ΠΑΟΚ το αποτέλεσμα. Πάντως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Μέταλιστ είναι το φαβορί και αν το έπαιζα θα έριχνα τα λεφτά στο καρφωτό διπλό, αλλά ΜΑΚΑΡΙ να διαψευσθώ και να κερδίσει ο ΠΑΟΚ 5-0!

Το στοίχημα όμως είναι του Στέφενς και αν θα του βγουν οι επιλογές του. Αν δηλαδή ο ΠΑΟΚ κερδίσει θα είναι μαγκιά του, αν πάλι χάσει η ευθύνη πάλι θα είναι στο Στέφενς καθώς μπορεί να τον κατηγορήσουν για τις επιλογές του.

Ο Τζιμπούρ έχει χάσει τη λάμψη του

Με την μεταγραφή του Σαβιόλα θα έλεγε κανείς ότι και ο ΠΑΟΚ θα κάνει το μπαμ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει. Αν έπαιρνε τον Τζιμπούρ τότε που ήταν φρέσκο το πράγμα θα είχε κάνει μεγάλη κίνηση, αλλά τώρα τι να το κάνεις.

Έχει ακουστεί η Νότιγχαμ, η Χαλ και ένα σορό ομάδες. Είναι σαν να έχεις ένα διαμάντι που θες να το δώσεις και το πας πρώτα σε έναν... Πακιστανό και στο τέλος σε έναν εφοπλιστή. Έχει χάσει την αξία του δηλαδή.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: