Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Αποκλειστικό: Ο ηγέτης της άμυνας του ΠΑΟ!!

Έσκασε η «βόμβα» και ο Παναθηναϊκός είναι μία... ανάσα από την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού που έψαχνε. Τι γίνεται μετα λεφτά και πότε πέρασε από Ελλάδα; Η απάντηση μόνο στον σκύλο! Ο sportdog λίγο πριν από τις 12 το βράδυ της Δευτέρας σας ενημέρωσε πως μέσα στις επόμενες ώρες θα... σκάσει μεταγραφή για μεγάλη ομάδα. Λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει με... ονόματα!
Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει η Θεσσαλονίκη με τον νέο ξένο στόπερ του Παναθηναϊκού; Μήπως έχει άραγε αγωνιστει σε ομάδα της πόλης και έχει ακόμη γνωστούς εκεί;
Η στήλη «sportdog penalty» αναφέρει πως κάπως έτσι “καρφώθηκε” ο Σιντεφελντ, ο οποίος μίλησε με άνθρωπο της πρώην ομάδας του (ΠΑΟΚ)και του αποκάλυψε πως συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό!
Αυτή είναι η βόμβα της βραδιάς που σας αποκαλύπτει ο σκύλος, την συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Σίντεφελντ!
Βέβαια πριν απο 10 ημέρες το"τριφύλι" είχε διαψεύσει πως υπήρχε θέμα ,αλλά την επομένη (Κυριακή) ο Νταμπίζας είχε ραντεβού μαζί του και σας το είχαμε γαυγίσει από τότε πως κάτι τρέχει και ότι η υπόθεση δεν έχει τελειώσει.
Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ λοιπόν, περιμένει το επόμενο 48ωρο να υπογράψει ,αφού οι διαπραγματευσεις που γινόντουσαν κατω απο μυστικότητα έφτασαν σχεδον σε συμφωνια! Μάλιστα, οι πληροφορίες της στήλης «sportdog penalty» αναφέρουν ότι η Ντιναμό Μόσχας, που ανήκει ο διεθνής Κροάτης στόπερ, θα καλύψει σημαντικό μέρος του συμβολαίου του ώστε να έρθει τελικά στον ΠΑΟ!
Ο Σιντεφελντ θεωρειται απο τον Νταμπίζα ιδανικός για να γίνει ο ηγέτης στην αμυνα του νέου Παναθηναϊκού και πλέον θα περιμένουμε να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο...


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: