Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κάλλιο αργά παρά ποτέ!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την κατανόηση που ζητάει η διοίκηση από τον κόσμο και θυμίζει ένα παλιό δικό του blog!   Μετά τη νέα κακή εμφάνιση και την ήττα με 4-0 από την Βαλενσιέν, βλέπω αρκετούς οπαδούς να γκρινιάζουν και για αυτό, που βλέπουν, αλλά και για την καθυστέρηση της συμπλήρωσης του ρόστερ. Αυτή την  στιγμή, που μιλάμε δεν έχει αποκτηθεί ο βασικός στόπερ, ο βασικός αριστεροπόδαρος μέσος, ένας βασικός ακραίος, ενώ δεν έχει παίξει ακόμα ο ανέτοιμος Μπέργκ και δεν έχουν δείξει τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι τώρα ο Μέντες και ο Μπαιράμι.
Με αφορμή την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του ρόστερ απλά να θυμίσω τι έγραφα στις 20 Μαίου(Όταν δεν έχεις ρευστό!).
 Γνωρίζοντας την δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας, έβλεπα ότι αυτό θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι και από την στιγμή, που δεν υπάρχει ρευστό, μπορεί και παίκτες να χαθούν και μεταγραφές να καθυστερήσουν (κάτι που έγινε).
Τότε  ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος με ένα τιτίβισμά του είχε χαρακτηρίσει αντι-Παναθηναϊκό το συγκεκριμένο άρθρο. Σήμερα η διοίκηση του Παναθηναϊκού ζητάει την κατανόηση του κόσμου στην καθυστέρηση της διαμόρφωσης του ρόστερ, λόγω των προβλημάτων, που υπάρχουν και του γεγονότος, ότι ο Παναθηναϊκός λόγω περιορισμένου μπάτζετ δεν μπορεί να ξεφύγει από κάποια οικονομικά δεδομένα. Εστω και αργά ο Γιάννης Αλαφούζος ουσιαστικά λέει σήμερα, αυτό που έλεγα εγώ στις 20 Μαίου.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει η γνωστή παροιμία. Αν, όμως, ο κόσμος από τον Μάιο ήξερε, ότι μπορεί να φθάσουμε αρχές Αυγούστου και να εκκρεμούν τέσσερις και πέντε μεταγραφές εκ των οποίων οι τρεις θα είναι βασικοί τότε ίσως σήμερα υπήρχε λιγότερη γκρίνια. Γενικά ο κόσμος του Παναθηναϊκού θέλει αλήθειες, όσο πικρές και αν είναι. Και η αλήθεια είναι μία , όπως την είπε πρόσφατα ο Ορέστης Καρνέζης. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας φέτος είναι να επιβιώσει οικονομικά. Όλα τα άλλα έπονται….
ΥΓ:Τέσσερα έφαγε ο Παναθηναϊκός, τέσσερα έφαγε και ο Ολυμπιακός. Η αντιμετώπιση, που έτυχαν οι δύο ομάδες δεν ήταν η ίδια και μάλιστα ήταν πιο αυστηρή για τον Παναθηναϊκό, παρά το ότι θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο (μεγάλο μπάτζετ ο Ολυμπιακός περισσότερες και καλύτερες μεταγραφές). Όπως έχω πει πολλάκις για μένα ούτε η μία τεσσάρα μετράει, ούτε η άλλη. Στα επίσημα (όχι τον Μάιο, αλλά τον Αύγουστο) …ξυρίζουν τον γαμπρό! Μέχρι τότε ότι γίνεται είναι ως μη γενόμενο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: