Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

«Να κρατήσει το μηδέν»

Στο Arena 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος είχε αγωνιστεί το 1991, στον β΄ γύρο του κυπέλλου UEFA κόντρα στην Σβαρόφσκι Τιρόλ Ινσμπρουκ στην τιμωρημένη Τούμπα.
Αρχικά είπε για εκείνη την αναμέτρηση που ο ΠΑΟΚ έχασε με 0-2:
«Θυμάμαι την απογοήτευση που είχαμε λόγω των άδειων κερκίδων. Ενώ ο κόσμος αποτελεί τον 12ο παίκτη κάποιοι είναι αυτοκαταστροφικοί. Μερικές φορές μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν εκφράζονται με τον σωστό τρόποΑπό 45,000 σε ματς με την Σεβίλλη και την Μαλίν σε γήπεδο με 20 και 30 άτομα δεν νιώθεις τόσο γεμάτος. Δεν έχεις την ικανότητα να ξεπερνάς τις ικανότητες σου. Σίγουρα έχεις μία χαλαρότητα. Εγώ προσωπικά ήθελα καυτές έδρες. Και πιστεύω και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές αυτό θέλουν. Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχει. Όποιος αγαπά δεν προσπαθεί να γκρεμίσει το σπίτι του. Δεν γίνεται 100 άτομα να στερούν την χαρά από χιλιάδες λαό να δει την ομάδα. Μιλάμε για μία μειοψηφία που ενδεχόμενος να μην είναι καλά στα μυαλά τους. Είναι σαν να πηγαίνεις σε μάχη και εσύ να είναι γυμνός όταν παίζεις χωρίς κόσμο. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα για να το βλέπει το κοινό»
Για την σημερινή αναμέτρηση:
«Όλοι αυτοί οι παίκτες της Μέταλιστ προέρχονται από διάφορες σχολές ποδοσφαίρου. Παίζουν γρήγορα ευέλικτα και ξέρουν πώς να κλέψουν έναν αγώνα. Το άλλο κομμάτι είναι ότι εκτός έδρας τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν σε κλειστή άμυνα. Είναι δύο παιχνίδι και ο στόχος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι να μην δεχθεί γκολ. Το σημαντικό θα είναι να σπάσει τον ρυθμό τους. Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι αλλάζει νοοτροπία και δεν έχει να φοβάται κανέναν. Αν μπλοκάρει τον αντίπαλο και καταφέρει να σκοράρει θα είναι καλό αλλά το σημαντικό είναι να μην δεχθούν γκολ. Πρέπει να κλείσουν όλους τους χώρους»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: