Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Σάμιος στο Metropolis: «Είναι η ώρα της Δράμας να κινητοποιηθεί»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο μεγαλομέτοχος της Δόξα Δράμας, Θανάσης Σάμιος σχετικά με την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας και το ενδιαφέρον των αδερφών Σεργιάδη.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Είχα εκφράσει από καιρό την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τη Δόξα Δράμας και κάλεσα όποιον έχει τη δυνατότητα σε συζητήσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρό το ενδιαφέρον του Σεργιάδη. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος και επικρατεί διοικητικό αδιέξοδο. Εκτιμώ ότι είναι η ώρα της πόλης της Δράμας. Έδωσα ότι μπορούσα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μάτωσα μόνος μου σε ένα άνυδρο και άχρωμο ποδόσφαιρο και αν δεν βρεθεί κάποιος να στηρίξει την ομάδα θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Βλέπετε πως τίποτα δεν πάει καλά, ούτε στη χώρα, ούτε στο ποδόσφαιρο. Εδώ διαλύθηκε η ΑΕΚ, πάει για διάλυση και ο Παναθηναϊκός, η Δόξα δεν θα είχε πρόβλημα; Και πάλι αυτό που κατάφερα να οδηγήσω μόνος μου την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα ήταν ένα θαύμα.

Για το ενδιαφέρον Σεργιάδη: «Όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά δεν αφήνει το χρόνο να περνάει. Ολοκληρώνει τις κινήσεις του και μετά αφήνει τη δημοσιότητα να έρθει. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι δεν υπάρχουν επενδυτές στο ποδόσφαιρο. Όπως είναι σήμερα η κοινωνία αν οι πόλεις δεν στηρίξουν τις ομάδες τους, αυτές δεν έχουν μέλλον. Παραδίδω μια πεντακάθαρη ομάδα, και από εκεί και πέρα να προβληματιστούμε πως είναι δυνατόν για μια ιστορική ομάδα να μην υπάρχει ένας σοβαρός άνθρωπος να ασχοληθεί με τα διοικητικά της. Η Δόξα έχει φιλάθλους, και η Δράμα έχει φορείς. Αν δεν κινητοποιηθούν αυτοί εγώ δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: