Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Ντέβιτς: «Έμπειρος και έτοιμος ο ΠΑΟΚ»

Την πίστη ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί απόψε έτοιμος κόντρα στη Μέταλιστ εξέφρασε ο επιθετικός της ουκρανικής ομάδας, Μάρκο Ντέβιτς.

Ντέβιτς: «Έμπειρος και έτοιμος ο ΠΑΟΚ»
Μία έμπειρη ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του σημερινού ματς με την Μέταλιστ, στο πλαίσιο του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League, είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάρκο Ντέβιτς.

Ο Σέρβος φορ τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος κόντρα στους Ουκρανούς και θα διεκδικήσει με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάρκο Ντέβιτς στο «sport.ua»

Για την εικόνα της Μέταλιστ στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος

«Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Αν λάβουμε υπόψη μας μόνο τα αποτελέσματα, τότε όλα πηγαίνουν καλά. Έχουμε πάρει το απόλυτο στους τρεις αγώνες του πρωταθλήματος και αυτό σίγουρα είναι καλό. Όσον αφορά το αγωνιστικό, χρειαζόμαστε ακόμα βελτίωση»

Για το γεγονός ότι σκοράρει περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο

«Αυτό έχει αποδειχθεί στους τρεις επίσημους αγώνες που έχουμε δώσει για το πρωτάθλημα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις πιθανότητες που θα έχουμε στο πρώτο ημίχρονο».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν

«Δεν θέλουμε να πάμε χειρότερα σε σχέση με την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα (σ.σ.: είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση του ουκρανικού πρωταθλήματος). Επίσης, θέλουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Αυτό προέχει για εμάς».

Για τον «Δικέφαλο του Βορρά»

«Πρόκειται για έμπειρη ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Τον Χουμπ Στέφενς. Δούλεψε στη Σάλκε και νομίζω ότι προσπαθεί να περάσει τη γερμανική νοοτροπία στους Έλληνες. Είμαι σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά έτοιμος».

Για το πρώτο ματς, το οποίο θα διεξαχθεί στην άδεια Τούμπα

«Συμφωνώ με τον προπονητή μου ότι δεν είναι ωραίο που θα αγωνιστούμε σε ένα γήπεδο χωρίς να υπάρχουν οπαδοί. Είναι κρίμα το πρώτο ματς να γίνει χωρίς οπαδούς. Είναι απίστευτη η ατμόσφαιρα που δημιουργούν στην Ελλάδα και την Τουρκία και δίνουν ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Δεν έχω παίξει ποτέ σε άδειο γήπεδο»

Για τους παίκτες του «ασπρόμαυρου» ρόστερ

«Δεν διατηρώ φιλικές σχέσεις με κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, γνωρίζω τον Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για έναν αξιόμαχο αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: