Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Κοντά στην Τσέλσι ο Σουάρες»

Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Λουίς Σουάρες βρίσκεται η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS», με τους «μπλε» να προσφέρουν στη Λίβερπουλ 40 εκατομμύρια ευρώ!

«Κοντά στην Τσέλσι ο Σουάρες»
Αλλαγή δεδομένων αναφορικά με το ποδοσφαιρικό μέλλον του Λουίς Σουάρες!

Όπως μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της «AS», η Τσέλσι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ουρουγουανού επιθετικού, με το deal των Λονδρέζων με τη Λίβερπουλ να «κλείνει» στα 40 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο, μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» στην προσπάθεια να κάνει δικό του τον Έντισον Καβάνι, έθεσε ως προτεραιότητα την απόκτηση του Λουίς Σουάρες και σύμφωνα με τους Ισπανούς, οι ετήσιες απολαβές του 26χρονου φορ θα φτάνουν τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ.

Αν όντως ευσταθεί το δημοσίευμα, ο Σουάρες θα γίνει συμπαίκτης του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, τον οποίο είχε… δαγκώσει τον περασμένο Απρίλιο, κίνηση που είχε ως αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η διαφαινόμενη έλευση του Σουάρες στο «Στάμφορντ Μπριτζ» δεν πρόκειται πάντως να επηρεάσει την θέση του Φερνάντο Τόρες στο ρόστερ των κατόχων του Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: