Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τιάγκο Σίλβα: «Όνειρό μου η Μπαρτσελόνα, αλλά…»

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα ήθελε να φορέσει κάποια στιγμή ο Τιάγκο Σίλβα, όμως δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τιάγκο Σίλβα: «Όνειρό μου η Μπαρτσελόνα, αλλά…»
Χαρούμενος που βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν και όνειρό του είναι να φορέσει κάποια στιγμή την φανέλα της Μπαρτσελόνα, δήλωσε ο Τιάγκο Σίλβα, μιλώντας στο «Globo Esporte».

Πρόσφατα ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου στόπερ ζήτησε από τους Καταλανούς να κάνουν την κίνησή τους, αφού δεν θέλει ο πελάτης του να αποσπάται από τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα.

«Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην Μπαρτσελόνα. Πάντα ευχόμουν παίξω σε μία μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη. Είμαι χαρούμενος στην Παρί Σεν Ζερμέν αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε:

«Έχω πει στον μάνατζέρ μου να μην ασχοληθεί με κανένα ενδιαφέρον, εκτός και αν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό με ενδιαφέρει μόνο, αφού θα ακολουθήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν».

Καταλήγοντας, ο 28χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Υπήρξε μεγάλος ντόρος και αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για την μεταγραφή μου στην Μπαρτσελόνα την περσινή σεζόν και συνεχίζεται ακόμα. Δεν υπάρχει τίποτα ακόμα και δεν επηρεάζομαι απλώς από φήμες»

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Τιάγκο Σίλβα λήγει το καλοκαίρι του 2018 και χρειάζεται οι «μπλαουγκράνα» να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για την απόκτησή τους, αφού πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στη θέση του αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: