Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ανακοίνωσε Τσόχλα ο ΠΑΟΚ!!

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Ανακοίνωσε Τσόχλα ο ΠΑΟΚ
Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόλλωνα Τσόχλα. Ο 30χρονος γκαρντ (1,89μ.) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς.

Φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ρεθύμνου έχοντας 6,1 πόντους μέσο όρο (91% στις βολές, 46,4% στα δίποντα και 30,4% στα τρίποντα) 1,2 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 35 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και τα play offs.

Ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ μίλησε στο στην επίσημη ιστοσελίδα του "Δικεφάλου του Βορρά" για τη συμφωνία του με την ομάδα και τη νέα σελίδα της καριέρας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Για την συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτή την εξέλιξη. Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη πλέον για μένα και ελπίζω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της νέας μου ομάδας και θα βοηθήσω για την επίτευξη των στόχων που υπάρχουν».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ:

«Έρχομαι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, και στόχος μου προσωπικός είναι να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Στην απόφασή μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το καταπληκτικό μπασκετικό περιβάλλον που υπάρχει στην ομάδα. Όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια αυτό λένε, αλλά το διαπίστωσα κι εγώ μιλώντας τον τελευταίο καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτή η μπασκετική ατμόσφαιρα που υπάρχει στην ομάδα και το εξαιρετικό κλίμα, κάνουν πολύ πιο ωραία την προσπάθεια που κάνει ένας παίκτης μέσα στο γήπεδο».

Για την συμμετοχή στο Eurocup:

«Θα είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος, όπως πιστεύω και όλα τα παιδιά, γιατί είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική».

Για τον Γιώργο Δέδα με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν:

«Με τον Γιώργο είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στο Ρέθυμνο. Θα είμαι χαρούμενος που θα βρεθούμε ξανά, αλλά και με τα υπόλοιπα παιδιά, που τα γνωρίζω ως αντιπάλους τα τελευταία χρόνια. Γενικά νομίζω ότι έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το μοντέλο που έχει ο ΠΑΟΚ και παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει».

Για αυτά που πρέπει να περιμένει ο κόσμος από αυτόν:

«Θα κάνω πάντα ότι καλύτερο μπορώ. Σημασία έχει να κάνω ότι ακριβώς θέλει ο προπονητής μου. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ ότι θα το κάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: