Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πρόταση ΠΑΟΚ για Κολοβό!!!

Το ρεπορτάζ τρέχει είναι η αλήθεια, μακριά από εμάς και είναι αλήθεια πως προσπαθώ να κατανοήσω τι ακριβώς προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ στη μεσοεπιθετική του γραμμή. Λεόμπεν, Αυστρία αποστολή: Σταύρος Κόλκας.
Την ώρα που περιμένει μία απάντηση από ένα μεγάλο όνομα για τη θέση του αριστερού αμυντικού – μάλλον για δανεισμό – μαθαίνω πως το πρωί της Πέμπτης έγινε ένα τηλέφωνο και μία πρόταση σε παίκτη που μέχρι στιγμής φημολογούνταν πως θα χτυπήσει η ομάδα.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Κολοβό ο οποίος πήγε εξαιρετικά στο Μουντιάλ Νέων και προφανώς ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.
Ο ΠΑΟΚ μίλησε με τον Πανιώνιο, έκανε την πρότασή του, υπάρχει μια διαφορά, όμως με καλή θέληση και κάποιους δανεικούς η δουλειά θα γίνει.
Η κίνηση του ΠΑΟΚ για Κολοβό είναι επιβεβαιωμένη και από τον Πανιώνιο και από το περιβάλλον του παίκτη.
Ο ΠΑΟΚ με τον Λούκας κλεισμένο – γιατί άλλωστε να βρίσκεται ο μάνατζέρ του στη Θεσσαλονίκη χωρίς να τα έχει βρει ο ΠΑΟΚ με την Καρπάτι – πάει για τον Κολοβό ενώ έχει σταντ μπάι τον Βιέρα αλλά και τον Σισοκό. Και κλεισμένο τον Ολίσε.
Η απάντηση είναι απλή. Με τον χρόνο να πιέζει, προτιμά να ανοίξει όλα τα μέτωπα και να κλείσει τα απαραίτητα το συντομότερο δυνατό.
Πάντως ο ΠΑΟΚ προτιμά να μην ενημερώνει για τίποτα, κάτι που δεν αποτελεί στρατηγική του επιλογή αλλά στρατηγική … καθυστέρηση. Τα ζώα μου αργά είναι οι Ρώσοι και αυτό είναι λογικό.
Για παράδειγμα, ο ΟΤΕ πρόλαβε να ανακοινώσει τα φιλικά. Όχι πως είχε τέτοιο καημό, αλλά μέχρι να συνεννοηθεί με τον ΠΑΟΚ θα έχανε άλλες δύο εβδομάδες προβολής.
Δε λέω πως οι Ρώσοι είναι χαζοί, αλλά πως οι Ρώσοι είναι διαφορετικοί και από τη στιγμή που ο Ιβάν έβαλε τον Τσιστιακόφ να ελέγχει το επικοινωνιακό θα βγαίνουν ανεξέλεγκτες διαρροές τύπου Τζιμπούρ μόνο και μόνο επειδή δεν μπήκε στη διαδικασία να μοιράσει το γιατί ο Βρύζας πήγε στο Ντουμπάι.
Τη διαρροή για τον Τζιμπούρ ακολούθησε η κλοπή του Στρένζου από τον Ολυμπιακό και εφόσον ο Αλγερινός δεν κλείσει στον ΠΑΟΚ, θα γελάνε όλοι. Και μάλιστα δικαιολογημένα.
Ο Στέφενς τους έχει ψαρωμένους όλους εδώ στην Αυστρία. Μόνο οι καμπάνες ακούγονται στις προπονήσεις και οι νταλίκες που περνάνε έξω από το κέντρο.
Η αλήθεια είναι πως την προπόνηση την κάνει ο ένας εκ των βοηθών του, αλλά είναι πολύ πρώιμο να πούμε το οτιδήποτε. Έτσι όπως τους βλέπω πάντως τους διεθνείς μια χαρά θα προλάβουν τα επίσημα.
Για τους καινούργιους, δεν μπορούμε να πούμε επίσης πολλά. Άντε χοντρά – χοντρά πως ο Βίτορ έχει καλή επαφή με τη μπάλα, τεχνική άνω του μέσου όρου στα στόπερ. Μέχρι εκεί.
Για τον Λόπεθ δεν μπορώ να πω τίποτα, ενώ θετική αίσθηση μου έχει κάνει ο Κίοσε και ο Πόζογλου.
Θυμάμαι παλιά ένα θέμα που είχε δημιουργηθεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ με τον νεαρό Ποζατζίδη που είχε αποκτήσει η ομάδα. Γιος του Βαγγέλη, πρώην διοικητικός του ΠΑΟΚ που υπέγραψε στην ομάδα επί Ζαγοράκη.
Ο Ποζατζίδης τζούνιορ, αποδείχτηκε σε βάθος χρόνου αν μη τι άλλο κανονικός ποδοσφαιριστής με καλά στοιχεία, ικανά να τον στείλουν στην εθνική.
Όταν τον πήραμε, υπήρξε μουρμούρα πως γίνονται μεταγραφές μεταξύ φίλων και είχαν ακουστεί πολλά. Ευτυχώς το παιδί άντεξε, όπως και ο πατέρας που φημίζεται για την … ψυχραιμία του. Και μακάρι να παίζει στον ΠΑΟΚ ένα παιδί από μία τέτοια ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια, με την οποία είχα βέβαια ουκ ολίγες ρήξεις στο παρελθόν λόγω της σχέσης της με τον Αναστασιάδη, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν χαίρομαι αν ένα δικό μας παιδί παίξει στην ομάδα.
ΥΓ Το μόνιμο ερώτημα που δέχομαι, αφορά την κωλυσιεργία του ΠΑΟΚ στα μεταγραφικά. Ότι συνέβη και τον Γενάρη, συμβαίνει και τώρα. Υπεύθυνος για αυτό που συμβαίνει είναι ο Σαββίδης και η έλλειψη αντανακλαστικών των ανθρώπων του. Τρανό παράδειγμα ο Ζαγοράκης ο οποίος άρχισε να μπλέξει στα μίτινγκ και μόλις κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει αποτραβήχτηκε. Και έβγαλε ένα κλίμα πως ουδεμία σχέση έχει με τον προγραμματισμό. Πράττοντας έξυπνα αν μη τι άλλο…
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: