Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Οι «28» του Άρη!!

Έγινε γνωστή η αποστολή του Άρη για το Πράβετς στη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας των «κίτρινων».

Οι «28» του Άρη
Με τα νέα αποκτήματα Μανιά, Έλσνερ και Μπουζάνη (μένουν τα τυπικά) ταξιδεύει στη Βουλγαρία ο Άρης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου της ΠΑΕ Άρης:

Διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε την αποστολή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου μέχρι τις 17 του μήνα θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Η αποστολή του ΑΡΗ, που θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Κυριακής (07/07) για το αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας, αποτελείται από 28 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής:

Καραγιάννης, Αγγελούδης, Κύργιας, Μαργαρίτης, Σουνάς, Κοτσαρίδης, Ψυχογιός, Λεμονής, Τριανταφυλλάκος, Γκελής, Αγκάνθο, Έλσνερ, Ρένια, Διούδης, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Μανιάς, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Γ. Παπαδόπουλος, Ηρακλής, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Καράδαης, Πουλίδο, Μπουζάνης, Γκόλιας, Μάντζαρης.

Να σημειωθεί ότι στον Σωκράτη Διούδη δόθηκε άδεια μιας εβδομάδας, λόγω της συμμετοχής του με την Εθνική Νέων στο Μουντιάλ στην Τουρκία. Ο 20χρονος διεθνής γκολκίπερ θα ενσωματωθεί με την αποστολή του ΑΡΗ την ερχόμενη Τετάρτη (10/07), ενώ ο 22χρονος ομογενής τερματοφύλακας, Ντιν Μπουζάνης, αναμένεται την Κυριακή στο Πράβετς απευθείας από την Αγγλία.

Η αποστολή της ομάδας μας αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς, ενώ για το απόγευμα της ίδιας μέρας υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα έχουν ρεπό.

* Αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο, Δημήτρη Ηλιάδη, παραβρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση.

** Άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του πρώτου φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους με αντίπαλο την Πιρίν (10/07). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 18:00 αντί για τις 18:30, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: