Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Πιτσιρικάς της Παιανίας "τρελαίνει" την Ευρώπη!

Ποιος νεαρός άσος, που έχει φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχει προσελκύσει μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που δίνουν 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν; 
Στα ...φόρτε τους είναι τις τελευταίες ημέρες οι Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, καθώς μετά τον Χάρη Μαυρία που πάει στη Σάντερλαντ, άλλο ένα παιδί της Παιανίας αναμένεται να απασχολήσει τα Μέσα της Ευρώπης. Βέβαια, αυτός έχει ήδη πάρει την πρώτη του μεταγραφή και τώρα πάει για τη δεύτερη...
Αναφερόμαστε φυσικά στον Τάσο Δώνη, για τον οποίο όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter,  υπάρχουν ήδη πολύ καλές προσφορές.
Ο 17χρονος γιoς του Γιώργου Δώνη ...έβγαλε μάτια από την πρώτη χρονιά στη Γιουβέντους. Μάλιστα, από κάποιους θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο της ιταλικής ομάδας και ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη (σε ηλικία & θέση) και γι΄ αυτό ήδη υπάρχουν προτάσεις που φτάνουν τα 2 και 3 εκατομμύρια ευρώ!
Η Γιουβέντους, όμως, δεν πρόκειται να τον χάσει έτσι εύκολα και αναμένεται να του προτείνει επέκταση συμβολαίου ως το 2017, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να τον καλέσει και στη προετοιμασία της πρώτης ομάδας που ξεκινάει 12 Ιούλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: