Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τέλος ο Σχορτσανίτης!!

Ο Παναθηναϊκός, όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr, δεν ενεργοποίησε την οψιόν του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και ο παίκτης αποτελεί παρελθόν.   
Ο «Σόφο» αποτελεί παρελθόν σήμερα απ' τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι δεν ενεργοποίησαν την οψιόν του κι ακολούθησε επίσημη ενημέρωση για το θέμα:
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη,  τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».
Ο διεθνής σέντερ είχε μέτρια παρουσία στους νταμπλούχους Ελλάδος, παρότι ξεκίνησε δυνατά τη σεζόν, αλλά μεσούσης της σεζόν οι εμφανίσεις του είχαν πτώση.
Ο παίκτης δεν υπέπεσε σε κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα κι η απομάκρυνση του απ' τον Παναθηναϊκό, οφείλεται καθαρά στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί πως δεν ταιριάζει στο πλάνο του και θα κινηθεί για παίκτη που θα παίζει με πλάτη στο καλάθι.
Τα νούμερα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη τη φετινή σεζόν δεν ήταν μεγάλα, καθώς είχε 8,3 πόντους και 2 ριμπάουντ στην Α1 και 7,8 πόντοι και 2,3 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: