Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Έξω από τον Άρη οι εγωισμοί»

Ο Αντώνης Ζαμπέτας φιλοξενήθηκε στον Arena fm και αναφέρθηκε στα χρέη, στο μεγάλο λάθος της διοίκησης να απομακρύνει τον Τάσο Θέο, ενώ τόνισε ότι δεν μετάνιωσε ποτέ που ασχολήθηκε με τα διοικητικά του Άρη.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Δεν μετανιώνω ούτε ένα λεπτό που ασχολήθηκα με τα διοικητικά του Άρη, μπορεί να μετάνιωσα για κάποιους ανθρώπους που ήταν δεξιά και αριστερά οι οποίοι έφεραν σε πολύ μεγάλο βαθμό την ομάδα στο σημείο που βρίσκεται τώρα, σίγουρα με την υπογραφή μου συνέβαλα και εγώ, δεν θα βγάλω το κεφάλι μου απ έξω, αλλά όλοι αυτοί είναι εξαφανισμένοι και το πρόβλημα το βιώνω εγώ,  ο Αθανασιάδης, ο Σκόρδας. Δεν έχω μετανιώσει που εμπλάκηκα με τον Άρη, είναι μεγάλη η τρέλα που έχω με αυτήν την ομάδα».
Για τον κ. Σκόρδας :
«Ο κ. Σκόρδας μπορεί να είναι Αριανός και σε μέγιστο βαθμό αλλά αν είναι 100 φορές Αριανός είναι 1000 φορές εγωιστής. Χρησιμοποίησε το δικό του μέσο και την εφημερίδα αλλά και το ραδιόφωνο, όχι για να βοηθήσει την ομάδα και να πάει η επιχείρηση του καλά αλλά να χτυπηθεί η διοίκηση που του πήρε την… καρέκλα. Έγινε ο μεγαλύτερος πολέμιος της διοικητικής προσπάθειας που γινόταν τότε, και αυτό που ήθελε ήταν να πολεμήσει αυτούς που τον διώξανε».
Για τα χρέη:
«Εμείς το πολύ να χρεώσαμε τον Άρη 1 με 2 εκ, ευρώ, στην τριετία που ήμασταν, όταν όμως τον παραλάβαμε εμείς τον Άρη είχε χρέη κοντά στα 14 εκ, ευρώ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Άρης να έχει χρέη 32 εκ, ευρώ. Δεν θέλω να μιλήσω για νούμερα πάντως γιατί η διοίκηση Ηλιάδη κάνει τεράστια προσπάθεια να φέρει την ομάδα στο άρθρο 99 και οποιαδήποτε νούμερα λέγονται τα οποία δεν είναι τεκμηριωμένα κάνουν κακό στην εταιρία και πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν. Οι προσωπικοί εγωισμοί του καθενός φέρανε τον Άρη σε τέτοιο σημείο. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλος για να πεθάνει. Έχει τεράστια δυναμική αυτός ο σύλλογος, απλά πρέπει να προσγειωθούμε και να δούμε τα πράγματα ως έχουν».
Για την απομάκρυνση του Τάσου Θέου:
Υπάρχει μια λογική σειρά σε όλες τις μεταγραφές και γενικά στις κινήσεις που γίνονται αλλά είναι τεράστιο λάθος που αποκρίνεται ο Τάσος Θέος από τον Άρη. Είναι εργατικός και έχει κάνει σπουδαία δουλειά στην ομάδα και το ξαναλέω είναι τεράστιο λάθος της διοίκησης που τον απομακρύνει και ελπίζω να το ξανασκεφτεί. Έχει κάνει τιτάνια προσπάθεια και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει. Είναι  η μόνη κίνηση μέχρι τώρα που κατακρίνω.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: