Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Νάπολι και Πρέμιερ Λιγκ για Τζιμπούρ!!

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ετοιμάζει... βαλίτσες καθώς περιμένει προτάσεις από τη Νάπολι και ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ενώ οι Ισπανοί διαρρέουν πιθανή κίνηση της Σεβίλλης.
Προτάσεις από τη Νάπολι και συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ περιμένει άμεσα η πλευρά του Τζιμπούρ. Το Gazzetta.gr αλίευσε πληροφορίες από το εξωτερικό που θέλουν τους Ναπολιτάνους να ετοιμάζονται για κίνηση για τον διεθνή φορ. Πέραν των Ιταλών υπάρχουν και αγγλικές ομάδες με τον Ραφίκ Τζιμπούρ πάντως να δείχνει σαφή προτίμηση προς την Μεγάλη Βρετανία, στην περίπτωση που όντως αφήσει τον Ολυμπιακό.
Στο μεταξύ όμως οι Ισπανοί βγάζουν στην... επιφάνεια για τον «τρομοκράτη» και την Σεβίλλη. Ο Αλβάρο Νεγρέδο έχει βγει στο... σφυρί με τα φαβορί να είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Σε περίπτωση που οι Σεβιγιάνοι πουλήσουν στα χρήματα που θέλουν τον Ισπανό άσο, τότε βάσει πληροφοριών από την Ιβηρική ενδέχεται να κάνουν κρούση για την απόκτηση του Τζιμπούρ.
Εκτός των άλλων σας υπενθυμίζουμε τις τοποθετήσεις του ατζέντη του διεθνούς παίκτη στο Gazzetta.gr που είχε τονίσει με κατηγορηματικό τρόπο πως εάν ο παίκτης αποτελέσει παρελθόν από τους Πειραιώτες θα είναι μόνο για το εξωτερικό. Στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο εμφανίζονταν να είναι γερά στο... κόλπο και ομάδες από την Ρωσία και την Τουρκία.
Το βέβαιο είναι πως ο Ολυμπιακός θα συζητήσει πολύ σοβαρά την παραχώρηση του παίκτη εφόσον του έρθει μία πολύ καλή προσφορά από οπουδήποτε από την Ευρώπη. Έχει δηλαδή την διάθεση να τον αφήσει να κυνηγήσει το... όνειρό του σε ένα καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την στιγμή που θα ικανοποιηθεί στο οικονομικό σκέλος. Ενδέχεται πάντως η Παρασκευή να είναι καθοριστική ημέρα και να γίνουν επαφές πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση.
Ο Τζιμπούρ που έτσι και αλλιώς μιλούσε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και το διάστημα των διακοπών του στο εξωτερικό γυρίζει άμεσα στην Αθήνα. Θα τα θέσει όλα επί τάπητος και θα περιμένει να δει το τι θα συμβεί καθότι το καλύτερο για εκείνον θα είναι να ξέρει το που θα παίζει του χρόνου το ταχύτερο δυνατό. Όπερ σημαίνει πως οι επόμενες μέρες θα είναι ζωτικής σημασίας.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: