Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Καυστικός με Ματζάρι ο Κασάνο

Αιχμές για τον Βάλτερ Ματζάρι και τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε, άφησε ο Αντόνιο Κασάνο κατά την παρουσίασή του από την Πάρμα.

Καυστικός με Ματζάρι ο Κασάνο
Είναι γνωστός για το ταλέντο του, το οποίο δεν αμφισβητείται από κανέναν. Όμως, είναι περισσότερο γνωστός για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του, καθώς και για την ειλικρίνειά του, αφού λέει, πάντα, τα πράγματα με το όνομά τους. Κάθε συνέντευξη του Αντόνιο Κασάνο «κρύβει» εκπλήξεις και οι δηλώσεις του κατά την παρουσίασή του από την Πάρμα δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Αφού ο Κασάνο ευχαρίστησε τους ανθρώπους της νέας του ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν και υποσχέθηκε να βοηθήσει την Πάρμα με όλες του τις δυνάμεις, φρόντισε να ρίξει τα… βέλη του στον νέο τεχνικό της Ίντερ, Βάλτερ Ματζάρι.

«Πριν υπογράψει στην Ίντερ, είχαμε μιλήσει και μου είχε πει πως με θεωρεί βασικό και αναντικατάστατο. Με είχε διαβεβαιώσει, μάλιστα, πως αν συνεργαζόμασταν, θα ήμουν ένας από αυτούς που θα τον στήριζαν. Μόλις έγινε και επίσημα προπονητής της Ίντερ, με έδιωξε. Άλλα μου έλεγε πριν, άλλα έκανε μετά», είπε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Κασάνο.

Μήπως η εκτίμηση του Ιταλού επιθετικού είναι υπερβολική; «Ο Ματζάρι μίλησε ξεκάθαρα, αφότου υπέγραψε με την Ίντερ. Μόνο τότε είπε πως δεν με υπολογίζει. Πιο πριν ήμουν απαραίτητος, αλλά μόλις εξασφάλισε το συμβόλαιό του, έγινα περιττός», υπογράμμισε ο Αντόνιο Κασάνο.

Περιμένουμε την αντίδραση του νέου προπονητή της Ίντερ, αφού δεν έχει συνηθίσει να αφήνει ασχολίαστες δηλώσεις που τον αφορούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: