Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

"Δεξί χέρι" του Μόγες ο Γκιγκς

Διπλό ρόλο θα έχει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της νέας σεζόν ο Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος εκτός από παίκτης θα είναι και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ντέιβιντ Μόγες. Ο 40χρονος Ουαλός άσος το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να αποκτήσει το δίπλωμα της UEFA και ένας χρόνος δίπλα στον προπονητή του θα κάνει καλό τόσο στον ίδιο, όσο φυσικά και στην ομάδα του.
"Αποτελεί προνόμιο για μένα να έχω το ρόλο του παίκτη-προπονητή. Ελπίζω να προσφέρω με την εμπειρία μου, καθώς είμαι για τόσα χρόνια μέλος της οικογένειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν αποτελεί μυστικό ότι ακολουθώ μαθήματα προπονητικής και αυτό είναι το πρώτο βήμα για τη μελλοντική μου καριέρα. Ανυπομονώ να δουλέψω δίπλα στον Ντέιβιντ Μόγες και την ομάδα», είπε ο Γκιγκς, με τον Μόγες από την πλευρά του να δηλώνει:
"Είμαι ενθουσιασμένος που ο Ράιαν αποδέχτηκε την πρόσκληση να γίνει παίκτες-προπονητής. Η πορεία του και η ικανότητά του να προσαρμόζεται στο παιχνίδι εδώ και χρόνια τού δίνει μία διαφορετική οπτική στο μοντέρνο ποδόσφαιρο. Η καριέρα του αποτελεί παράδειγμα για κάθε νέο παίκτη και είμαι βέβαιος πως από αυτή τη συνεργασία θα είναι κερδισμένος τόσο αυτός όσο και οι υπόλοιποι παίκτες μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: