Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Ο Σπανούλης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό»

Σίγουρη για την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό είναι η «El Mundo Deportivo».

«Ο Σπανούλης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό»
Δεδομένη θεωρεί την αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό, κι ενώ ακόμη εκκρεμεί η συνάντηση που θα έχει με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, η El Mundo Deportivo.

«Ο Σπανούλης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ο γκαρντ της Λάρισας είναι αποφασισμένος να φύγει από τους πρωταθλητές Ευρώπης για να παίξει στο εξωτερικό και αυτό θα κάνει γνωστό στους αδερφούς Αγγελόπουλους στη συνάντηση που θα έχουν σήμερα στην Αθήνα. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας θα προσπαθήσουν να του αλλάξουν την απόφαση, αλλά αυτή φαίνεται δεδομένη και μη αναστρέψιμη», αναφέρει το καταλανικό δημοσίευμα.

«Ο Ολυμπιακός μείωσε σημαντικά το μπάτζετ του, αλλά η απόφαση του Σπανούλη δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Είναι έτοιμος να φύγει από την ομάδα του Πειραιά ακόμη και αν του κρατήσουν το συμβόλαιο στα ίδια επίπεδα (2,4 εκατ. ευρώ «καθαρά» το χρόνο) ή ακόμη και του το αυξήσουν. Οι λόγοι είναι προσωπικοί κι έχουν να κάνουν κυρίως με το ότι έχει χάσει το κίνητρό του μετά από χρόνια παρουσίας στην Αθήνα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας σταρ θέλει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Ένας ακόμη λόγος είναι η απογοήτευσή του για το ελληνικό μπάσκετ. Το μοναδικό ενδιαφέρον του πρωταθλήματος είναι ποιος από τους δύο μεγάλους θα πάρει το πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και το πρόβλημα της βίας», προσθέτει το δημοσίευμα.

Όσο για τους μνηστήρες του 31χρονου άσου; «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται οικονομικά ανίκητη και προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει πιάσει ταβάνι με 2,6 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο τριετούς συμβολαίου, αλλά έχει άλλα ατού που μπορεί να είναι πιο σημαντικά όπως το επίπεδο ζωής στη Βαρκελώνη και το κλίμα που είναι ανάλογο της Αθήνας, αλλά και το επίπεδο του πρωταθλήματος που είναι ανώτερο του ρωσικού και του ελληνικού, την έλλειψη βίας στα γήπεδα, αλλά και το πρεστίζ του συλλόγου που είναι πολύ ελκυστικό για τους χορηγούς του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: