Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Κάθε χρόνο η καλύτερη… μεταγραφή του!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για τον παίκτη που κάνει τη διαφορά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Η... συνήθεια που έγινε τελικά λατρεία για τους «πράσινους». Εγώ ένα πράγμα έχω να πω όσον αφορά τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, μιας και σήμερα υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη για την συγκεκριμένη ομάδα. Ότι από το 2004 και μετά κάθε χρόνο ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την σεζόν έχοντας κάνει την καλύτερη… μεταγραφή του. Την ίδια, μάλιστα!
Στο πι και φι
Κάθε φορά που λήγει το συμβόλαιο του Διαμαντίδη; Κανένα πρόβλημα. Γίνεται αμέσως ανανέωση. Όποιο προβληματάκι μπορεί να δημιουργηθεί ενίοτε στο ενδιάμεσο απ’ αυτά που συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες του κόσμου; Πάλι λύνεται στο πι και φι.
«Μένει»!
Κι έτσι κάθε φορά που μπορεί να τεθεί τέτοια εποχή θέμα «τι γίνεται φέτος με τον Διαμαντίδη;», η απάντηση είναι η ίδια: «Μένει!».
Δικαίως
Συμπληρώνονται, λοιπόν, σε λίγο αισίως στον Παναθηναϊκό δέκα χρόνια με τον Διαμαντίδη στο ρόστερ, έχοντας παίξει πρωταρχικό ρόλο στις μεγάλες επιτυχίες. Και δικαίως θεωρείται η σημαία αυτής της ομάδας. Είναι μια προσωπικότητα και για τον σύλλογό του, αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ.
Στο πόστο του
Κι όταν ο Διαμαντίδης κάθε χρόνο βρίσκεται εκεί, στο πόστο του, έτοιμος για να κάνει όσα κάνει μέσα στη σεζόν εδώ και τόσες αγωνιστικές περιόδους, τότε έχει αποδειχθεί πως συχνότατα τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τους πράσινους στις διοργανώσεις.
Τα χέρια
«Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι και θα παραμείνει ο αρχηγός του Παναθηναϊκού και για τα επόμενα δύο χρόνια. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και φέτος, όπως έκαναν για πρώτη φορά το 2004», ανέφερε η ανακοίνωση των πρασίνων.
Αναμενόμενη η εξέλιξη, αφού δεν υπήρχαν ενδείξεις για κάτι διαφορετικό, όμως όπως και να έχει ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την σεζόν έχοντας για μια ακόμα φορά τον κορυφαίο παίκτη του στο ρόστερ!Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: