Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τεστ αντοχής και τετ-α-τετ με τους «παλιούς»

Στους παλιότερους παίκτες του ΠΑΟΚ εμπιστεύεται ο Χουμπ Στέφενς εν όψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Champions League.

Τεστ αντοχής και τετ-α-τετ με τους «παλιούς»
Τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εν όψει των δύο κρίσιμων προκριματικών αγώνων του Champions League φαίνεται πως υπολογίζει ο Χουμπ Στέφενς.

Αυτό φανερώθηκε από τη σημερινή επαφή που είχε ο Ολλανδός τεχνικός με τους «παλιούς» στη σημερινή προπόνηση της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο 60χρονος προπονητής μίλησε με τους Γκαρσία, Λίνο, Λόρενς, Τζιόλη, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη και άλλους. Ιδιαίτερα στο τέλος της προπόνησης ο Στέφενς τους έπιανε έναν-έναν ή δύο-δύο και συνομιλούσε μαζί τους.

Μάλιστα, φάνηκε πως πιστεύει ιδιαίτερα στην παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, επικεντρώθηκε και πάλι στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, υπό τις οδηγίες των γυμναστών. Οι «ασπρόμαυροι» ξεκίνησαν με ένα τεστ αντοχής, κατά το οποίο οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να ακολουθήσουν τα ηχητικά σήματα που μεταδίδονταν από υπολογιστή.

Στη συνέχεια, οι Θεσσαλονικείς επιδόθηκαν σε ασκήσεις τεχνικής με πάσες σε μικρό χώρο και σε κίνηση και παιχνίδι «4 εναντίον 2». Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με «ανοίγματα» κατά μήκος του γηπέδου και ασκήσεις αποκατάστασης. Ακολουθεί απογευματινή προπόνηση στις 16:30 (τοπική ώρα).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: