Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Σύσκεψη μετόχων για το «99»

Ο Θανάσης Τζεβελέκης επέστρεψε χθες τα ξημερώματα από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους και μέσα στο επόμενο τριήμερο, αναμένεται να συμμετέχει στην σύσκεψη των μετόχων της ΚΑΕ Άρης που θα πραγματοποιηθεί με φόντο το άρθρο 99.
Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι εξελίξεις δεν μπορούσαν να τρέξουν από την στιγμή που ένας εκ των βασικότερων μετόχων της ΚΑΕ, δεν ήταν διαθέσιμος για την σύσκεψη που θα καθορίσει την στάση της εταιρείας. Ο κ. Τζεβελέκης επέστρεψε από το εξωτερικό ωστόσο, επικοινώνησε με τους νομικούς που έχουν την ευθύνη και τον συντονισμό των κινήσεων του άρθρου 99 για την ΚΑΕ Άρης και πλέον, περιμένει να οριστεί το ραντεβού ώστε να συμμετέχει.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε αυτήν την συνάντηση θα βρεθούν δυο εκ των μετόχων, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και οι νομικοί του άρθρου 99. Την «Γένεσις» θα εκπροσωπήσει ο Δημήτρης Παπαϊωάννου (έχει την εν λευκώ εξουσιοδότηση του Αλέξη Αντωνιάδη για να τον εκπροσωπεί και εκείνον), ο Θανάσης Τζεβελέκης, ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι νομικοί κ.κ. Οικονόμου, Ψάλλας και ενδεχομένως, ο Χρήστος Γρόλλιος.
Στην διάρκεια αυτής της συνάντησης θα υπάρξει μια παρουσίαση ενός προσχέδιου που έχουν κάνει οι έγκριτοι νομικοί, το οποίο και θα αποτελέσει τον μπούσουλα για την οριστική απόφαση του πλάνου και των χρονοδιαγραμμάτων, επάνω στα οποία θα κινηθεί η ΚΑΕ για το άρθρο 99. Η πιο σημαντική παράμετρος βέβαια, το οικονομικό σκέλος, θα συζητηθεί διεξοδικά από τους μετόχους και θα καθοριστεί ένα συγκεκριμένο ποσό με το οποίο θα συμμετέχουν οικονομικά, για να μπορέσει να ξεκινήσει η διαδικασία των διαπραγματεύσεων και συμφωνιών με πιστωτές της ΚΑΕ.
Πλέον, άπαντες στο Αλεξάνδρειο θεωρούν ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος, σε ότι αφορά την προσπάθεια υπαγωγής της ΚΑΕ στο άρθρο 99. Αυτό που η διοίκηση και οι νομικοί περιμένουν εναγωνίως, είναι την οικονομική στήριξη των μετόχων ώστε να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες της ομάδες και να μπορέσει ο Άρης να πετύχει τον στόχο του. Να μπορέσει στις αρχές Σεπτέμβρη, να πάρει την έγκριση του δικαστηρίου και να υπαχθεί στο άρθρο 99.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: