Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Κολακευτικό το ενδιαφέρον, αλλά θέλω εξωτερικό»

Την επιθυμία να αγωνιστεί στο εξωτερικό εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβός μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, αν και δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον στο πρόσωπό του. Τι είπε για Πανιώνιο και Εθνική Νέων.

«Κολακευτικό το ενδιαφέρον, αλλά θέλω εξωτερικό»
Koλακευτικό χαρακτήρισε ο Δημήτρης Κολοβός το ενδιαφέρον ομάδων της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο μέσω του αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως στόχος του είναι να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Ο μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ, δηλώνοντας πως το παιχνίδι με το Ουζμπεκιστάν θα γίνει ένα μάθημα σε όλους.

Αναφορικά με τον Πανιώνιο, ο Κολοβός πιστεύει πως θα έχουν μία καλή χρονιά, συνεχίζοντας με την περσινή φιλοσοφία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Μιχάλη Λεάνη και Μάκη Διόγο:

Για την πορεία και τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο U-20:
«Δεν ξεκινήσαμε ως φαβορί, αλλά τα καταφέραμε πολύ καλά. Περάσαμε πρώτοι από τον όμιλο. Αποδείξαμε ότι μπορούσαμε. Όσον αφορά στο τελευταίο παιχνίδι, εμείς το χάσαμε, δεν το πήρε το Ουζμπεκιστάν. Η μπάλα τιμωρεί. Όταν δεν είσαι αυτός που πρέπει, δεν παίρνεις το αποτέλεσμα. Η νίκη του Ουζμπεκιστάν ήταν δίκαιη. Δεν αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε. Αυτό μας έγινε ένα πολύ καλό μάθημα».

Για το ρόστερ της Εθνικής ομάδας:
«Βοήθησε ότι στο ρόστερ της ομάδας υπήρχαν παιδιά που είχαν μια γεμάτη σεζόν. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Αντιμετωπίζουμε ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία, όχι γνωστές από τον ευρωπαϊκό χάρτη. Στο Euro ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε».

Για αυτούς που τον βοήθησαν:
«Στον Ωρωπό με βοήθησε ο Γιώργος Πέππας, πίστευε ότι θα αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Δουλεύαμε μαζί πολύ σκληρά. Έπειτα, οι Παυλόπουλος και Τσακίρης. Ο κύριος Παυλόπουλος με είχε δει και ήθελε να με πάρει. Με έχει στηρίξει πάρα πολύ, όταν τραυματίστηκα με πήγε σε γιατρούς, μου έχει σταθεί πολύ. Ακόμη και οι προπονητές μου στον Πανιώνιο, Μάντζιος, Λεμονής και Παναγόπουλος με βοήθησαν πάρα πολύ. Ο τελευταίος με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά. Από τη στιγμή που ανέλαβε μού άλλαξε τη φιλοσοφία, απελευθερώθηκα στο παιχνίδι και με βοηθάει ακόμη».

Για τις φήμες που τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρο άλλων ομάδων:
«Είναι τιμή μου που ακούγεται ότι βρίσκομαι στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων. Ωστόσο, το επόμενο βήμα μου θέλω να είναι στο εξωτερικό. Βέβαια, τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πανιώνιος μέχρι το 2016 που δεσμεύομαι με συμβόλαιο. Στόχος μου είναι κάποια στιγμή να παίξω στην Ισπανία, αλλά το επόμενο βήμα μου θέλω να είναι σε ένα άλλο πρωτάθλημα για να μάθω και να εξελιχθώ σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον φετινό Πανιώνιο:
«Δουλεύουμε καλά. Ωστόσο, έχουμε δύο μεγάλες απώλειες, όπως του Γουνδουλάκη και του Σάμαρη. Δεν ξέρω τι κινήσεις θα κάνει η διοίκηση, αλλά πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία που είχαμε και την περσινή σεζόν».

Για την περσινή πορεία του Πανιωνίου:
«Είναι δύσκολο μία ομάδα να κάνει τριάντα ματς καλά. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα. Ο στόχος που είχαμε εμείς επιτεύχθηκε».

Για το γεγονός ότι οι ομάδες εμπιστεύονται νέους παίκτες:
«Είναι πολύ καλό που οι ομάδες έχουν νεαρούς παίκτες. Η Ελλάδα έχει πολύ ταλέντο. Αυτό μπορεί να φάνηκε λόγω της κρίσης φάνηκε αυτό, αλλά όπως και να έγινε η Ελλάδα και οι σύλλογοι θα βγουν κερδισμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: