Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ακαδημία «Olympico»

Τη συμφωνία με μία από τις καλύτερες ιδιωτικές ακαδημίες ποδοσφαίρου της Κύπρου σφράγισε ο ΠΑΟΚ. Ο διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Δικέφαλου Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος βρέθηκε στην Πάφο και επισφράγισε την έναρξη της συνεργασίας του ΠΑΟΚ με την Ακαδημια «Olympico» του Γιώργου Πολύβιου, ο οποίος εκτός από ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης σχολής ποδοσφαίρου έχει και τον ρόλο του τεχνικού υπεύθυνου, εκμεταλλευόμενος την προπονητική εμπειρία του.

Στην ακαδημία διδάσκονται τα μυστικά του ποδοσφαίρου 140 παιδιά ηλικίας 6 μέχρι 14 ετών και εκτός από τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Κύπρου στις ομάδες νέων και ελπίδων (1999-2005) Γιώργο Πολύβιο, ο οποίος είχε οδηγήσει τον ΑΠΟΠ Πέγειας Κινύρας ως τον τελικό του Κυπέλλου Κύπρου το 2009 και στη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο UEFA, η συγκεκριμένη ποδοσφαιρική σχολή είναι στελεχωμένη από πέντε διπλωματούχους προπονητές.

Παράλληλα σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί και επισήμως η προφορική συμφωνία με την ακαδημία της Καρμιώτισσας, ομάδας της Λεμεσσού, το ανδρικό τμήμα της οποίας αγωνίζεται στη Β? Εθνική του κυπριακού πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: