Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Τσομίδης: «Δύσκολος μήνας, πιστεύω σε θετικό αποτέλεσμα»

Αισιοδοξία επικρατεί για το τελικό αποτέλεσμα της σπουδαίας προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από μήνες, με τον Στάθη Τσομίδη να τονίζει από την πλευρά του ότι ο μήνας Ιούλιος είναι ο πιο κρίσιμος αναφορικά με το άρθρο 99.

«Το νερό μπήκε στο αυλάκι. Οι συμφωνίες που έγιναν αναμένουμε να πάρουν σάρκα και οστά υπογράφοντας οι ενδιαφερόμενοι αυτά που συμφωνήθηκαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ», είπε αρχικά στο Αθλητικό Metropolis και την εκομπή Τρίτο Ημίχρονο και πρόσθεσε:

«Εξηγήσεις και διευκρινήσεις σχετικά με τις συμφωνίες δόθηκαν και στον συνάδελφο διαμεσολαβητή (σ.σ.: Λουδοβίκος Σιλάβος) που ήταν παρών στην σύσκεψη». Ο κ. Τσομίδης αναφέρθηκε στις συμφωνίες και τα επόμενα βήματα, τονίζοντας ότι:

«κανένας από εμάς δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένος μέχρι να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και να ανοίξει η διαδικασία. Έγιναν τα κατάλληλα βήματα και σύντομα θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ Άρης οι συμφωνίες που απομένει να επικυρωθούν εγγράφως, ώστε να πατάμε κι εμείς σε πραγματικά έγγραφα».

Όσον αφορά το αίτημα που εστάλη στο Υπουργείο Οικονομικών για το θέμα των 90 τριμηνιών δόσεων, σχολίασε: «Εστάλη, αλλά δεν είναι στην αρμοδιότητά μου να πω περισσότερα. Περιμένουμε την αντίδραση του Υπουργείου και πιστεύω ότι θα κινηθεί το Υπουργείο προς αυτή την κατεύθυνση για την διευκόλυνση των δόσεων στην ΠΑΕ Άρης.

Γενικώς, οι επόμενες 20 ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, διότι οι συμφωνίες αυτές θα λάβουν έγγραφη μορφή και όλα όσα συμφωνήθηκαν προφορικά θα ανακοινωθούν σύντομα. Έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο μήνα, αλλά πιστεύω θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα», σημείωσε καταλήγοντας ο Στάθης Τσομίδης.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: