Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο σωστό δρόμο»

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο δρόμο των επιτυχιών είναι ο μεγάλος στόχος των νεαρών παικτών της ομάδας, όπως τόνισε ο Νίκος Κουσίδης λίγο μετά τη φιλική νίκη (6-1) επί της ομάδας του Χέδερλαντ.

«Να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο σωστό δρόμο»
Ο νεαρός άσος του «τριφυλλιού», βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα στο πρώτο, φετινό φιλικό προετοιμασίας του συλλόγου στην Ολλανδία.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, στάθηκε στην ανάγκη να γίνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού μια μεγάλη οικογένεια, ώστε να επανέλθει η ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους στην Ολλανδία:

Πετύχατε μία άνετη νίκη και εσύ είχες καλή απόδοση και σημείωσες ένα γκολ. Αυτό το παιχνίδι ήταν μία καλή «ένεση» για τη συνέχεια;

«Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, κάναμε ότι μας ζήτησε ο προπονητής και συνεχίζουμε να δουλεύουμε ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία που παίρνεις μέρος και ουσιαστικά, είστε η ομάδα Νέων. Θεωρείς ότι αυτή είναι η μεγάλη σας ευκαιρία;

«Ναι, ισχύει αυτό. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για όλους μας. Δουλεύουμε καθημερινά και στόχος μας είναι να γίνουμε μία οικογένεια. Και θα γίνουμε, γιατί επιβάλλεται να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό στο δρόμο του, ο οποίος είναι οι επιτυχίες».

Η προετοιμασία πως έχει κυλήσει έως τώρα;

«Εξαιρετικά. Είμαστε οι περισσότεροι συμπαίκτες από την ομάδα Νέων, έχουμε τους μεγαλύτερους σε ηλικία οι οποίοι μας βοηθούν και ο σύλλογος διαθέτει ένα καταρτισμένο τεχνικό επιτελείο, που μας κατευθύνει σωστά».

Από την προσωπική σου απόδοση, είσαι ικανοποιημένος;

«Σίγουρα είμαι, αλλά δεν θα σταματήσω εδώ. Θα δουλέψω σκληρά, διότι πρέπει να πετύχω πολλά περισσότερα για να καθιερωθώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: