Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Μένει ο Ρούνεϊ!!

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του, ο Γουέιν Ρούνεϊ! Ο Ντέιβιντ Μόγιες στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αποκάλυψε ότι ο Άγγλος επιθετικός θα παραμείνει στην ομάδα.

Μένει ο Ρούνεϊ!
Το σήριαλ… έλαβε τέλος.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όσο κι αν όλα έδειχναν ότι θα αποχωρούσε, από τη στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αποκάλυψε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, τα πράγματα ήρθαν… τούμπα!

Ο Ντέιβιντ Μόγιες, στις τέσσερις μέρες της παρουσίας του στο «Κάρινγκτον» μίλησε με τον Ρούνεϊ και όπως δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου με την ιδιότητα του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο διεθνής φορ θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα:

«Μίλησα με τον Γουέιν Ρούνεϊ. Δεν τίθεται προς πώληση! Είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ο Γουέιν είναι χαρούμενος και πραγματικά, αυτό που εξέλαβα εγώ από την κουβέντα που έκανα μαζί του, είναι πως θέλει να κάνει πολλά πράγματα τη νέα σεζόν και ανυπομονεί για να ξαναμπεί στο γήπεδο. Τον ξέρω από μικρό παιδί, όταν ξεκινούσε από την Έβερτον. Είναι σε εκπληκτική κατάσταση, τις τελευταίες μέρες έχει προπονηθεί πολύ δυνατά και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: