Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Παναθηναϊκός σε κατάσταση πρωτόγονη, μονίμως!!

Με αφορμή το μπουναμά της μεταγραφής Μαυρία ο Αποδυτηριάκιας βλέπει και στον σημερινό, τον αιώνιο Παναθηναϊκό...
Ο Παναθηναϊκός, λέει, πούλησε τον Μαυρία. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, να ξέρουμε τι λέμε. Ακόμα και να κλείσει το ντηλ, αυτό που γνωστοποιήθηκε, ο Παναθηναϊκός δεν πούλησε κανέναν παίκτη. Άλλο πουλάω που είναι μια τέχνη, μια δουλειά εμπορική και θέλει το μαστορά της, κι άλλο παραχωρώ κάποιο περιουσιακό μου στοιχείο.

Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, που εδώ και έναν αιώνα έχει αγοράσει χιλιάδες παίκτες, και δεν έχει πουλήσει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ. Για τέτοια φαιδρή ιστορία μιλάμε ότι είναι ο Παναθηναϊκός, άλλωστε όπως όλες οι λεγόμενες “μεγάλες” ελληνικές ομάδες, ακόμα και σαν ανώνυμες εταιρίες εδώ κι εκεί τρισήμισυ δεκαετίες.

Μαγκιά θα ήταν να πουλούσε έναν παίκτη του ο Παναθηναϊκός. Όπως μεγαλύτερη μαγκιά θα ήταν να παρήγαγε παίκτες σαν και τους τρείς σωματοφύλακες που κατά τύχη προέκυψαν απο τους μικρούς της Παιανίας, Καραγκούνης, Γκούμας, Μπασινάς. Παίκτες από τα σπλάχνα της ομάδας, που λένε.

Ήρθε πρόταση για Μαυρία, άλλο αυτό. Δεν λειτούργησε κανένας μηχανισμός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να προωθήσει στην εσωτερική και διεθνή αγορά τον παίκτη.

Μια ζωή, έναν αιώνα ο Παναθηναϊκός παραμένει σταθερά σε πρωτόγονη κατάσταση, σε επίπεδο διαχείρισεως των οικονομικών του συμφερόντων. Δεν πουλάει παίκτες, δεν ξέρει να πουλήσει. Μόνο να αγοράζει παίκτες. Ούτε κι αυτό το έχει μάθει, όμως. Κατά τα άλλα είναι σύλλογος μεγάλος. Χαίρετε.

Γιατί οφείλουν να ζητήσουν συγνώμην οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού απο τον Νταμπίζα, γράφει ο apodytiriakias.gr

Οι οργανωμένοι, εξ ορισμού οι πιό βαμένοι, οι πιό φανατικοι παναθηναϊκοί, δεν τον γουστάρανε με τίποτα τον Νίκο Νταμπίζα. Μια στάση που θα είχαν λογική, μόνο αν υπήρχαν υποψίες ότι ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ήταν στημένος κατάσκοπος.

Όπως, δηλαδή, ο αγνός βάζελος οπαδός είναι δεμένος συναισθηματικά με τον Παναθηναϊκό, έτσι και ο “γάβρος” Νταμπίζας να διατηρεί ακόμα δεσμούς με τον αιώνιο αντίπαλο. Πιθανότατα όχι μόνο οικονομικούς, επαγγελματικούς, πρακτορικούς, αλλά και οπαδικούς δεσμούς.

Λέγεται ότι με τις άκρες του Νταμπίζα ήρθε στον Παναθηναϊκό η πρόταση της Σάντερλαντ, αυτός ο απίστευτος μποναμάς. Αν συμβαίνει αυτό, τότε ο γάβρος Νταμπίζας βοηθάει οικονομικά την ομάδα πολύ πολύ πολύ περισσότερο απο τις παναθηναϊκάρες Βαρδινογιάννη, Βγενόπουλο, Γιαννακόπουλο, Πατέρα, Πολέμη, Ξυλά κ.α.

Ταπεινά οφείλουν να ζητήσουν συγνώμην, μάλιστα σε ειδική εορτή, οι οργανωμένοι απο τον Νταμπίζα και να τον ανακηρύξουν επίτιμο μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: