Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Έχει στοιχεία Βιερίνια ο Λούκας»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στον Arena fm και σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Λούκας τον οποίο αντιμετώπισε στο τοπικό ντέρμπι Χοβέρλα Ζακαρπάττια-Καρπάτι. Επίσης αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ αλλά δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει κάποια στιγμή πίσω.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής , πολύ γρήγορος και τεχνίτης, επίσης είναι πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, θα βοηθήσει πιστεύω τον ΠΑΟΚ, πάντως το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεν έχει παίξει τον τελευταίο καιρό. Με την Καρπάτι είχε παίξει 20 παιχνίδια ως βασικός στον πρώτο γύρο αλλά στον δεύτερο γύρο τον πήρε δανικό η Ντιμανό Κιέβου και αυτό δείχνει την αξία του. Δεν έπαιξε στο τελευταίο τρίμηνο εκεί γιατί από ότι λένε είχε κάποια προβλήματα με τον προπονητή.
Πάντως το τελευταίο καιρό που έπαιζε σκόραρε αρκετά. Έχει καλό όνομα εδώ στην Ουκρανία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τέτοιους παίκτες, έχει πολύ καλό αριστερό πόδι και καλά χτυπήματα στα στημένα αλλά παίζει στη δεξιά πλευρά ,όπως ο Βιερίνια δηλαδή με το αντίθετο πόδι. Έχει παίξει και ως δεύτερος επιθετικός αλλά δεν του ταιριάζει και πολύ αυτή η θέση γιατί δεν είναι τόσο καλός στο να παίζει με πλάτη τον αντίπαλο.
Είναι νέος και μπορεί να βελτιωθεί, για την Ελλάδα είναι πολύ καλός. Θεωρώ πάντως ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ περισσότερο ως ακραίος παρά ως επιθετικός, Έχει κάποια στοιχεία που έχει ο Βιερίνια, βέβαια πιστεύω ότι ο Πορτογάλος είναι καλύτερος. Το λέω αυτό γιατί τον έζησα από κοντά ενώ για τον Λούκας δεν έχω τόσο άμεση άποψη. Ίσως όμως αποδεχτεί το ίδιο καλός», δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ για να συμπληρώσει για την ομάδα:
«Στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, έχει αλλάξει επίπεδο, όλοι πλέον μιλάνε για τον ΠΑΟΚ μέχρι και εδώ στην Ουκρανία. Έχω πολύ καλές σχέσεις και με τα παιδιά αλλά και με την διοίκηση».
Ενώ στο τέλος απάντησε σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Τούμπα:
«Ποιος δεν θα ήθελε αυτήν την στιγμή να γυρίσει στον ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: