Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η αλλαγή πολιτικής των Αγγελόπουλων!!

Ο Σπύρος Καβαλιεράτος γράφει για τη δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, Γιώργου Αγγελόπουλου, και την αλλαγή τακτικής της διοίκησης των Πειραιωτών.
Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και όχι η σιωπή, γι αυτό πλέον οι δηλώσεις κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι μέρος του ερυθρόλευκου επικοινωνιακού παιχνιδιού.
Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία πριν από τους τελικούς, αλλά από ένα σημείο και μετά πήραν τη σκυτάλη. Η σιωπή σαφώς και δεν αποδείχθηκε χρυσός, αφού ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έπαιξε με το μυαλό των πρωταθλητών Ευρώπης και εν πολλοίς τους κέρδισε. Γιατί όπως και να το κάνουμε, οι ερυθρόλευκοι επηρεάστηκαν σε μεγάλο βαθμό από όλα όσα προηγήθηκαν των τελικών, αλλά και από τις συκοφαντίες που ακούστηκαν σε επίπεδο κουτσομπολιού. Οχι από τον Παναθηναϊκό, αλλά από κάθε λογής περίεργο.
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν αποφασίσει πως η πολιτική τους θα είναι επιθετική από εδώ και στο εξής, τουλάχιστον σε επίπεδο εγχώριων διοργανώσεων και Παναθηναϊκού. Το έδειξαν για άλλη μια φορά στις δηλώσεις που έκαναν αμέσως μετά την κλήρωση της Ευρωλίγκα στην Βαρκελώνη. Η προσεκτική τους τοποθέτηση - ως προς το ποινικό κομμάτι - με αφορμή μία πρόσφατη συνέντευξη του Παύλου και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δείχνει πάρα πολλά. Τι είχαν πει Παύλος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα με από τον Ολυμπιακό; Π. Γιαννακόπουλος: «Αν έχει γίνει σε αθλητικά πλαίσια, πολλά συγχαρητήρια, 100 φορές». Δ. Γιαννακόπουλος: «Ό,τι είπε ο πατέρας μου με καλύπτει. Αν έγινε σε αθλητικά πλαίσια, συγχαρητήρια», πρόσθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και συνέχισε. «Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό και ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει επίσημη θέση. Δεν ξέρω».
Τι συνέχεια έδωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που δεν πήρε ακριβώς την επίσημη θέση που... απαίτησε ο Παναθηναϊκός, αλλά έριξε το δικό του καρφί. "Δεν ξέρω πώς εννοεί ή ορίζει ο κ. Γιαννακόπουλος τα: «αθλητικά πλαίσια». Ο καθένας έχει τη δική του εκδοχή, ανάλογα με το τι τον συμφέρει να υποστηρίξει. Για παράδειγμα, ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι υγιές και πολύ αθλητικό να διοικείς ή να είσαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας και να στοιχηματίζεις στους αγώνες της. Φαντάζομαι βέβαια πως ο κ. Γιαννακόπουλος δεν ασπάζεται αυτή την αντίληψη». Μετάφραση δεν χρειάζεται, αλλά αυτό που ήθελε να φωτογραφίσει ο Αγγελόπουλος είναι σαφές.
Με άλλα λόγια. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει επιθετικά και το κάνει σε κάθε ευκαιρία. Ακόμα και την ώρα που όλοι ασχολούνται με την ανανέωση του συμβολαίου του Σπανούλη ή τους αντιπάλους στην Ευρωλίγκα. Και δεν είναι κάτι που θα σταματήσει. Δεσμεύθηκαν και ενώπιον των οπαδών τους ότι θα αλλάξουν τακτική από εδώ και στο εξής. Πού θα βγάλει αυτό; Ουδείς γνωρίζει. Αλλά σε κάθε περίπτωση η κόντρα σε επίπεδο διοικήσεων έχει κορυφωθεί και ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει αμέτοχος, όπως κατηγορήθηκε από τους ίδιους τους οπαδούς πριν από τους τελικούς της Α1.
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: