Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Μόνο στα χαρτιά μπορούσε η Ξάνθη»

«Αιχμηρή» ανακοίνωση κατά του μεγαλομετόχου της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

«Μόνο στα χαρτιά μπορούσε η Ξάνθη»
Ευθεία επίθεση προς τον Χρήστο Πανόπουλο εξαπέλυσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μέσω ανακοίνωσή της που εξέδωσε, με αφορμή την σημερινή συνέντευξη Τύπου του μεγαλομετόχου του ακριτικού συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο κος Πανόπουλος προφανώς αρέσκεται τελευταίως να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του αναφερόμενος, όποτε βρίσκει την ευκαιρία, σε ομάδες που κερδίζουν στους αγωνιστικούς χώρους την συμμετοχή τους στην Ευρώπη, μιας και λόγω της δικής του ομάδας αδυνατεί να καταφέρει να ασχολούνται τα Μ.Μ.Ε μαζί του.

Ο κος Πανόπουλος, την «λύπη» του ας την κρατήσει για τον εαυτό του και όχι για τον ΠΑΣ Γιάννινα και τους φιλάθλους του, εφόσον την δική του ομάδα μόνο στα «χαρτιά» την είχε καταστήσει ικανή φέτος να πετύχει την διάκριση που θα την οδηγούσε στην Ευρώπη. Ίσως σε ένα πρωτάθλημα «χαρτιών» ο κος Πανόπουλος να κατάφερνε να κατακτήσει και το champion league, αλλά προς το παρόν ας αρκεστεί σε αυτό που παίζεται στα γήπεδα και την έβδομη θέση του «πουθενά».

Ο κος Πανόπουλος ας μη λυπάται για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ , αλλά εφόσον θέλει να δείχνει τόσο ευαισθητοποιημένος, ας στενοχωριέται που κάποιες ομάδες στην Ελλάδα καταφέρνουν να τους κατασκευάζουν επιδοτούμενες πλήρεις ιδιόκτητες γηπεδικές εγκαταστάσεις και δυο φορές μάλιστα, ενώ σε κάποιες άλλες που τα γήπεδα τους ανήκουν στο ίδιο το κράτος δεν ανακατασκευάζεται καν ο χλοοτάπητας.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα με το ήθος και το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι» καταφέρνει να «πυρπολεί» τις καρδιές των χιλιάδων οπαδών του και αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να το αντιληφθεί ο κος Πανόπουλος.

Όσο για το ποιος παραμυθιάζει του φιλάθλους, ας κάνει την αυτοκριτική του ο συμπαθής κατά τα λοιπά κος Πανόπουλος και ας σκεφτεί άλλους τρόπους ώστε να πείσει για το αγαθό των προθέσεων του σχετικά με το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: