Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Ο Λούκας έρχεται για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο Ροντρίγκο Λόπεζ Φερνάντεζ, μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Λούκας, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον ΠΑΟΚ.
Αρχικά είπε: «Είμαστε πολύ κοντά.  Πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχει τελειώσει το θέμα θετικά. Εμείς περιμέναμε τη Καρπάτι, να μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για να τελειώσει το θέμα με τις δύο ομάδες».
Για τον Λούκας: «Ο Λούκας θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, είναι ήρεμος αυτή τη στιγμή και συνεχίζει τις προπονήσεις του για να είναι έτοιμος για την επόμενη χρονιά. Θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Για τον ΠΑΟΚ:  «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Συμφωνήσαμε στο οικονομικό κομμάτι με τον ΠΑΟΚ, από τη πλευρά του παίκτη. Ωστόσο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο ομάδων που αφορούν τους όρους μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Είχαμε τις απαραίτητες επαφές με τους κ.κ.Βρύζα, Γκοτζάρεβα, Τσιστιακόφ και χτες διαπραγματευόμασταν στη Τούμπα τους όρους του συμβολαίου και τις λεπτομέρειες με τη Καρπάτι. Το συμβόλαιο του θα είναι πάνω κάτω γύρω στα 3 χρόνια».
Για το αν είχε άλλες προτάσεις: «Ναι είχε προτάσεις από ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αλλά η Καρπάτι θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη στον ΠΑΟΚ, διότι έκανε τη καλύτερη προσφορά» .
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: